kristinbb pisze:Dobry pomysł z tymi zdjęciami w pierwszym poście.
Można od razu się zakochiwać...

A pomysł jest autorstwa MariiD..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Dobry pomysł z tymi zdjęciami w pierwszym poście.
Można od razu się zakochiwać...
MariaD pisze:Niestety, tylko tyle zdjęć udało mi się wydłubać z czeluści wątków różnych
aamms pisze:kristinbb pisze:Dobry pomysł z tymi zdjęciami w pierwszym poście.
Można od razu się zakochiwać...![]()
zirrael pisze:aamms pisze:kristinbb pisze:Dobry pomysł z tymi zdjęciami w pierwszym poście.
no cóż jak żeśmy to Sabeeną proponowały jakiś czas temu to usłyszałyśmy (od Serniczka) że to nie jest dobry pomysł... widać liczy się pomysłodawca...
aamms_juniorki pisze:zirrael pisze:aamms pisze:kristinbb pisze:Dobry pomysł z tymi zdjęciami w pierwszym poście.
no cóż jak żeśmy to Sabeeną proponowały jakiś czas temu to usłyszałyśmy (od Serniczka) że to nie jest dobry pomysł... widać liczy się pomysłodawca...
Po prostu przemyślałyśmy sprawę..
No i Maria odwaliła czarną robotę..
nadal nieprzelogowana aamms
zirrael pisze:aamms pisze:kristinbb pisze:Dobry pomysł z tymi zdjęciami w pierwszym poście.
Serniczek pisze:Ja niestety w dalszy ciągu pozostaję przy swoim zdaniu,żeby była jasność.Niezaleznie od wszystkiego Marii dziękuję za wkład pracy.Oby to rzeczywiście pomogło kotom![]()
CoolCaty pisze:Amandziak w drodze do W-wy. Dzięki Ruach i Liwio za odebranie - miło było Was poznać i trochę się pochichrać![]()
Ruda, jak wszystko dobrze pójdzie, to będzie jutro u mnie w lecznicy na tymczasowym tymczasie. Edzino, dam Ci znac wieczorem co i jak z dziewczyną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 35 gości