Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Kinguś,kochanie,migasz się! Jest późno ,wiele osób nie zobaczy![]()
Dorota pisze:Ja tez
kalair pisze:kinga w. pisze:no, to cześć, Żaby! Ja jeszcze posiedzę...
ŻABY?!![]()
![]()
![]()
![]()
Rozwiniesz to?![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:no, to cześć, Żaby! Ja jeszcze posiedzę...
ŻABY?!![]()
![]()
![]()
![]()
Rozwiniesz to?![]()
Rozwinę...Kiedyś kupiłam sobie puchową, wielką kurtkę w kolorze zielonym, bardziej khaki. Kiedy moje szczęście kochane zobaczyło tę kurtkę na mnie zrobiło taką mało poprawną politycznie minę. Powiedziałam "Tylko nie mów do mnie żabo!" Mówi "Babo - żabo" i to jest forma czułości.
Reasumując - u nas "żabo" jest formą wyrażania sympatii. (?)
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:no, to cześć, Żaby! Ja jeszcze posiedzę...
ŻABY?!![]()
![]()
![]()
![]()
Rozwiniesz to?![]()
Rozwinę...Kiedyś kupiłam sobie puchową, wielką kurtkę w kolorze zielonym, bardziej khaki. Kiedy moje szczęście kochane zobaczyło tę kurtkę na mnie zrobiło taką mało poprawną politycznie minę. Powiedziałam "Tylko nie mów do mnie żabo!" Mówi "Babo - żabo" i to jest forma czułości.
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:no, to cześć, Żaby! Ja jeszcze posiedzę...
ŻABY?!![]()
![]()
![]()
![]()
Rozwiniesz to?![]()
No ok. Wyjaśnienie przyjęte, i zaakceptowane!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 76 gości