kalair pisze:Skaska,słoneczko,sugerujesz, że ja i Wielbłądek mamy SKLEROZĘ?![]()
Hyhy

Oj, tam, nie ma się czego wstydzic, nic co ludzkie, nie jest nam obce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Wielbłądzio pisze:ja tam lubię trolle, nie musiałyście uciekać
Hy hy..czy to jest kąplemęt? Jeszcze się zastanowię!
Wielbłądzio pisze:[size=18]hej
PS. Nalałam sobie wody do wanny, miałam zaraz włazić, ale zasiedziałam się na forum... I przed chwilą wpadł do tej wody Tadek, po czym przestraszona wyleciała jak ukąszona w d... przez osę i przegalopowała przez korytarz + pokój. parę godzin temu zmywałam podłogi. $!#%"&$(#
tosiula pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:ja tam lubię trolle, nie musiałyście uciekać
Hy hy..czy to jest kąplemęt? Jeszcze się zastanowię!
ja też......
skaskaNH pisze:kalair pisze:Skaska,słoneczko,sugerujesz, że ja i Wielbłądek mamy SKLEROZĘ?![]()
Hyhy
Oj, tam, nie ma się czego wstydzic, nic co ludzkie, nie jest nam obce
Anuk pisze:Wielbłądzio pisze:PS. Nalałam sobie wody do wanny, miałam zaraz włazić, ale zasiedziałam się na forum... I przed chwilą wpadł do tej wody Tadek, po czym przestraszona wyleciała jak ukąszona w d... przez osę i przegalopowała przez korytarz + pokój. parę godzin temu zmywałam podłogi. $!#%"&$(#
Jest to pierwszy na świecie przypadek zmiany płci przez zmoczenie d...
Wielbłądzio pisze:jako rasowa polonistka oczywiście zwróciłam przy pisaniu uwagę na to...
genowefa pisze:Wielbłądzio pisze:jako rasowa polonistka oczywiście zwróciłam przy pisaniu uwagę na to...
Na co mi przyszło, z kim ja się zadaję![]()
kalair pisze:genowefa pisze:Wielbłądzio pisze:jako rasowa polonistka oczywiście zwróciłam przy pisaniu uwagę na to...
STRASZNE! Z POLONISTKĄ!![]()
![]()
![]()
![]()
genowefa pisze:kalair pisze:genowefa pisze:Wielbłądzio pisze:jako rasowa polonistka oczywiście zwróciłam przy pisaniu uwagę na to...
![]()
![]()
![]()
Żebyś wiedziała, przez 12 lat znojnej nauki w szkole, to zawsze byli moi najgorsi wrogowieTzn. to zawsze były one, ale nie wiem jak to wyrazić w rodzaju żeńskim
Dopiero na studiach wyrwałam się z ich szponów. Jednak trzeba im przyznać, że ortografii w miarę się nauczyłam, chociaż się nie zapowiadało
genowefa pisze:kalair pisze:genowefa pisze:Wielbłądzio pisze:jako rasowa polonistka oczywiście zwróciłam przy pisaniu uwagę na to...
![]()
![]()
![]()
Żebyś wiedziała, przez 12 lat znojnej nauki w szkole, to zawsze byli moi najgorsi wrogowieTzn. to zawsze były one, ale nie wiem jak to wyrazić w rodzaju żeńskim
Dopiero na studiach wyrwałam się z ich szponów. Jednak trzeba im przyznać, że ortografii w miarę się nauczyłam, chociaż się nie zapowiadało
Anuk pisze:A co studiowałaś?
Anuk pisze:Ja polski zawsze lubiłamZa to zaciekłym wrogiem mym była matematyczka! Zatrzymałam się dość skutecznie na tabliczce mnożenia, a tu chcieli ode mnie jakichś funkcji- śmunkcji i innych rzeczy nie do ogarnięcia przez zdrowy humanistyczny umysł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości