Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Jednak je kocham :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 16, 2009 13:13

Hmmm ... w temacie Światowego Dnia Kota - doczytałam dzisiaj na wątku łódzkiego schronu, że Kociarza Roku ma nasza forumowa CoolCaty :roll: , czekam tylko na potwierdzenie tej sensacji 8)
Witam słonecznie ;)

A ja tam za wiosną jeszcze nie tęsknię. Wczoraj urządziliśmy synowi i jego koledze kulig, było bossssko, za dwa tygodnie może uda się wyskoczyć na narty ... także jeszcze nie, jeszcze nie ... hi,hi.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon lut 16, 2009 13:17

Myszeńk@ pisze:Hmmm ... w temacie Światowego Dnia Kota - doczytałam dzisiaj na wątku łódzkiego schronu, że Kociarza Roku ma nasza forumowa CoolCaty :roll: , czekam tylko na potwierdzenie tej sensacji 8)
Witam słonecznie ;)

Super :D . Jedyny słuszny wybór :D :D :D

Myszeńk@ pisze:A ja tam za wiosną jeszcze nie tęsknię. Wczoraj urządziliśmy synowi i jego koledze kulig, było bossssko, za dwa tygodnie może uda się wyskoczyć na narty ... także jeszcze nie, jeszcze nie ... hi,hi.

Osz, ty wywrotowcu! :roll:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon lut 16, 2009 13:54

a może jak się tak spikniemy i w jednej chwili zaczniemy zimę wyganiać to sobie pójdzie w diabły :?: :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon lut 16, 2009 13:57

Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon lut 16, 2009 14:10

Sloneczne zdjecia piekne, balsam dla mych zmeczonych zima oczu 8) No i oczywiscie powodzenia zycze chlopakom u weta!
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon lut 16, 2009 14:46

PIĘKNY wierszyk, to jest to :ok:
Wydrukuję i rozdam moim wiecznie zapracowanym kolegom :twisted:

Też chcę już wiosny :roll:
Nawet jestem skłonna okna umyć, byle przyszła ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon lut 16, 2009 16:51

ufff!!, uuffff!!!
przeczytałam.....................juz............wszystko............. :wink:
wszystkie cztery wątki..... od początku................ jeden za drugim........ :D
i teraz będę na bieżąco:) tak!!
witam serdecznie!!!
gosia
(jeszcze nie zakocona, ale to juz niedługo )
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Wto lut 17, 2009 9:52

halo?? puk! puk! jest tu ktoś???
wszystkie kociary świętują dzień kota?? tylko ja jedna sama bezkocia siedze tu?? :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Wto lut 17, 2009 9:56

Dzień dobry :D

Sznycolku, Milko, Kropko i Frodusiu (Kotleciku i Adolfie również ;) ) - zawsze pełnych miseczek, chętnej Dużej do usługiwania i dni pełnych szaleństw :D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto lut 17, 2009 10:13

Witajcie Kocio-Świątecznie, ponawiam nieśmiało pytanko z dnia wczorajszego :oops:

Jak zamierzacie umilić naszym WŁATCOM Ich Dzień?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lut 17, 2009 11:46

AYO pisze:Witajcie Kocio-Świątecznie, ponawiam nieśmiało pytanko z dnia wczorajszego :oops:

Jak zamierzacie umilić naszym WŁATCOM Ich Dzień?

Z okazji Światowego Dnia Kota nie przewiduję żadnych szczególnych atrakcji :P . Moje koty i tak są przekonane, że świat kręci się wokół nich i naprawdę nie wiem co atrakcyjnego moglibyśmy dla nich jeszcze wymyślić :roll: .

Oglądam czasem na TVN Style program „Ja albo mój pies”. Pani treserka świetnie radzi tam sobie z psami rozpuszczonymi przez właścicieli do granic możliwości. Przed przystąpieniem do układana zwierzaka, zazwyczaj przykleja na lodówce taki schemat, który ma uświadomić sterroryzowanej przez pupila rodzinie ich pozycję w stadzie widzianą oczami psa. Oczywiście podobizna psa jest zawsze na samej górze :twisted: .

Uświadomiłam sobie niedawno, że gdyby pani treserka zaczęła wyklejać naszą lodówkę, fotki ukazałyby się w następującym porządku: na samej górze w szeregu cztery kocie mordy
ObrazekObrazekObrazekObrazek

potem dłuuugo, dłuuugo nic

i na końcu my, dwa uciemiężone żuczki:
Obrazek

Z okazji Światowego Dnia Kota oczekuję dziś od tych na górze pozwolenia, bym to najpierw ja zjadła obiad, gdy wrócę z pracy, świętego spokoju po południu bez ich marudzenia o wspólną zabawę, normalnie przespanej nocy bez konieczności wywijania się w esy-floresy, by było im wygodnie itd., itp. Nie będę się rozpisywać, czego jeszcze oczekuję, bo los ostatniego w lodówkowej hierarchii znacie z autopsji :twisted: , a Gosik (którą tu bardzo serdecznie witamy) szybko pozna 8) .
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Wto lut 17, 2009 11:48

witam :)
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Wto lut 17, 2009 11:50

Łączę się z wami w bólu :ryk:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto lut 17, 2009 11:50

biedna Joasia jak cierpi :twisted:
trzeba wystosować apel do stadka cioteczki :wink: :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto lut 17, 2009 11:54

:lol:
Joasiu, szczerze Ci życzę spełnienia tych oczekiwań, ale rozczarowanie byłoby mniejsze, gdybyś oczekiwała czegoś bardziej realnego :twisted: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

[poprzednia][następna]