to jeszcze tydzień i Japoneczka będzie u siebie cieszę się bardzo
a na zdjęciach wygląda bosko
tylko Ewa zapomniała przyłożyć linijkę żebyśmy mogły ocenić rozmiar
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Żebym jeszcze wiedziała jak to zrobić.Dżapa tak intersuje się aparatem w trakcie robienia zdjęć,że co trzecie jakoś wychodzi.Zwykle mam albo sam ogon,albo fragment grzbietu.
Przysięgam,ostatni raz wklejam zdjęcia.Ona ma dom,inne koty muszą wędrować na pierwszą stronę,ale chcę się pochwalić,jaka ładna.Nadmienię,że lodówka jest dość wysoka,a obok nie ma żadnych szafek,ani krzesła.Alpinistka jedna.
Ojojoj, to czeka ją długa podróż Ale wieści super.
Co do wspinania i wskakiwania to chyba wszystkie krówki tak mają. Dla mojej Kissy nie ma wysokości, których nie mogłaby zdobyć. A im trudniej, tym bardziej zawzięcie próbuje zdobyć szczyt.
czekam na tą sobote jak nie wiem co
i na wieści z domu
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
ewar pisze: Dżapa obwąchała swój nowy transporterek,weszła do niego,a teraz w nim śpi.W środku nie ma żadnego kocyka,nic.Dziewczyna już gotowa do drogi.
Jarek,coś to chyba szybko idzie i nie nadążasz.Jest u mnie jeszcze Pudzio,który jedzie z Dżapą do Gdańska,chociaż do innego domku.A ja założyłam już wątki trzem kotom(było cztery,ale Marcysia nie żyje),Puckowi,Julci i Tosi.Tak bardzo bym chciała,żebyś nie miał o czym czytać.No może o Guci i Meli,bo one zostaną ze mną na zawsze,ale to byłby strasznie nudny watek.
odwiedziłam dziś Japoneczkę
cudny kot
wystarczy dać jej kulkę ze złotka i ma się z głowy kota na godzinę no...poza momentami gdy trzeba wyciągnąć kulkę z jakiejś dziury......
kicia cudna
w sumie to nie ma się po co już zachwycać bo ma dom, ale tak dla zasady
a żeby Jarekm nie czuł sie pokrzywdzony to może Ewar poda linki do swoich kolejnych kotków