dorozd pisze:tajdzi pisze:bo nevki mi się pochowały![]()
No proszę! Nie wiedziałam, że byłaś!
Byłam tylko z aparatem

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
dorozd pisze:tajdzi pisze:bo nevki mi się pochowały![]()
No proszę! Nie wiedziałam, że byłaś!
tajdzi pisze:Muszę fotki zrzucić
ja mam za to prawie same bengale
bo nevki mi się pochowały
tajdzi pisze:mnie się najbardziej podobał ten "brytyjczyk" w cętki, wielkością porównywalny z właścicielem
Muszę fotki zrzucić
ja mam za to prawie same bengale
bo nevki mi się pochowały
patiangie pisze:Trochę zdjęć z niedzieli: http://patiangie.jalbum.net/Wystata%20Kot%C3%B3w%20Rasowych%2014%20i%2015.02.2009/
patiangie pisze:W niedzielę dostałam źle wypełniony dyplom, niestety odkryłam to dopiero w drodze do domuMój Gadget wygrał BIS w oba dni, a wpisany ma tylko w sobotę, na online też. Puchary na półce stoją, ale mi potrzebny jest dyplom. Muszę to jakoś wyjaśnić.
ania2126 pisze:patiangie pisze:W niedzielę dostałam źle wypełniony dyplom, niestety odkryłam to dopiero w drodze do domuMój Gadget wygrał BIS w oba dni, a wpisany ma tylko w sobotę, na online też. Puchary na półce stoją, ale mi potrzebny jest dyplom. Muszę to jakoś wyjaśnić.
Udało się wyjaśnić pomyłkę na dyplomie? Mam nadzieję, że będzie mógł być poprawiony.
Ja też nie sprawdziłam przy odbiorze, o czym przypomniałam sobie w momencie wchodzenia do domu, więc w strasznym pośpiechu i z lekkim strachem w oczach wyciągałam dyplom z torby, żeby go obejrzeć
Martaaa pisze:Ale RUS brak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 5 gości