z moich ponad 20 kotkow tymczasowych mozna zrobic kilka ciekawych zestawow
wybor jest sposrod kilku grup:
(wszystkie kotki maja swoje osobiste watki)

trojka rodzenstwa urodzona ok 1.04.2008, zabrana z kroliczej klatki na posesji pewnej staruszki, najmniejszy potwornie zaniedbany kotek
"Malutki" jest na dt u anity5, ich matka jest juz po sterylce aborcyjnej, dwa w lepszym stanie sa u mnie na dt, para, czarna kotka i czarny kocurek-kastrowany, troche plochliwe, nie agresywne, bardzo zzyte ze soba, idealnym bylby jeden wspolny dom dla rodzenstwa, zaszczepione

4 muzyczne kotki ur. ok 25.05.08, sliczne maluszki zabrane wraz ze starsza, wowczas 10 miesieczna kotka ze schroniska, 3 kotki i starsza kotka Stella maja juz domki
na domek czeka tylko jedna -
Vega, kotka o wyjatkowej aksamitnej siersci, dwukrotnie szczepiona

dzika kotka i jej 4 maluszki + 4 niemowlaki, ktore zostaly jej podlozone, taka ilosc byla dla niej zbyt duza, wiec dwa przejela kotka Myszka, kotki sa u mnie na dt, zaszczepione kotki urodzone ok 05.05.08, kocia mama ma ok 2 lat
na dom czekaja:
- czarna kotka
- bura kotka
- bury kocurek
- bury kocurek (sierotka)
- kocia mama, czarna Salma
kotka Myszka i jej 5 dzieci + 2 podlozone sierotki, kocieta urodzone 4.05.08 , Myszka ma ok 4-5 lat
kotki sa u mnie na dt, dwukrotnie zaszczepione
na dom czekaja:
- czarno bialy kocurek
- czarno biala kotka
- bury kocurek
- buro bialy kocurek
- kocia mama, bura Myszka
- maly buranio (sierotka)

kocia rodzina, mama i 3 kotki, urodzone ok 25.07.08 kocia mama ma ok 2-3lat
oswojone, nauczone czystosci
na dom czekaja:
- bialo czarny kocurek
- czaro biala koteczka
- mala tri
- kocia mama, bura tri
wspomne jeszcze o doroslych kotkach
Kotka czarno biala, wyrzucona w czasie porzadkow przedswiatecznych, w grudniu 2008r., wyrzucona na ulice, szukala schronienia na progu jednego z domow w Szczyrku
Kotka miala slad po obrozy, ktora nosila dlugo o czym swiadczy przerzedzenie na szyi, jest sterylizowana, duza czarno biala, poldlugowlosa koteczka
Biala ALASKA, kotka zgarnieta z jednego z bielskich osiedli w styczniu 2009, w pelni rujki trafila od razu na sterylizacje. Nigdy nie miala domu, byla dokarmiana przez 80cio letnie malzenstwo. To oni przyniesli ja do lecznicy i poprosili o pomoc. Mizista o pogodnym charakterze, jest mloda.
Nie toleruje innych kotow w swoim otoczeniu.

Kotka z malymi ur. ok 26.07.08, jako dwudniowe malenstwa zabralam do siebie, kocia mama byla poldzika, dzisiaj tuli sie podkladajac glowke do glaskania
kocie dzieci sa juz w nowym domu
na dom czeka kotka Diuna, ma ok 1,5 roku