Moderator: Estraven
czarna.wdowa pisze: Za mną drugi dzień walki ze skarbówką – głowę mam jak balon i wkurzonego bossa do uspokojenia
kciuki więc jak najbardziej nadal potrzebne za pomyślne rozwiązanie wszystkich spraw
i odrobinę oddechu żebym mogła ze spokojnym sumieniem posiedzieć trochę na miau![]()
Z okazji Dnia Kota wszystkim futerkom
składamy życzenia ciepłego posłanka, pełnych miseczek i rąk do głaskania
zadowolenie z własnych Dużych i odpowiednio wychowanych Dużych odwiedzających
![]()
![]()
![]()
A Dużym dużo miłości do futer, zero problemów z kocim i własnym zdrowiem, spokoju
i zrozumienia że kot szczęśliwy to kot najedzony
![]()
![]()
![]()
Simbo i Sarabka
z Dużymi
czarna.wdowa pisze:Ja w poprzedniej firmie miałam do czynienia z różnymi kontrolami więc jestem już trochę zahartowana
ale dla mojego bossa to pierwszy kontakt II stopniawięc jest w głębokim szoku
dobrze że jest na tyle inteligentny że kojarzy kopnięcie w kostkę z tym ze powiniem przestać mówić![]()
Do końca tygodnia muszę im donieść jeszcze jakieś dokumenty więc kciuki nadal potrzebne
Wczoraj kotki z okazji swojego święta dostały od Damiego pa patyczku-smakołytku a ode mnie ulubioną Shebę
Dużego powitałam pytaniem czy nie zapomniał jakie dzisiaj świeto![]()
uwielbiam ten wyraz twarzy faceta kiedy usiłuje sobie w ciągu 15 sekund przypomnieć wszystkie daty urodzin, imienin, ślubu, święta kobiet, dnia kosmonauty itp![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości