Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:W sumie - ogólnie mi smutno.
jopop pisze:Tak niewiele brakuje w wątku Krakvetowym, może ktoś jeszcze uzna, że warto wspomóc moją działalność...?
Aleba pisze:jopop pisze:Tak niewiele brakuje w wątku Krakvetowym, może ktoś jeszcze uzna, że warto wspomóc moją działalność...?
Przykro mi, że się nie udało.
Thorkatt pisze:Jopop, podziwiam Cię bardzo i też wierzę, że następnym razem los Ci bedzie sprzyjał.
Chciałabym troche pomóc, na miarę moich możliwości.
Taka moja mała propozycja.
Może znacie moje myszki
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=68350&highlight=
Szyje i przysyłam do którejś z dziewczyn 10 sztuk, a ona rozprowadza wśród Warszawiaków. Jedna myszka to 6 zł. Pieniądze na konto jopop.
To która dziewczyna decyduje się na przyjęcie i spieniężenie mysiego miotu.
Pierwsza myszka (jedenasta) jutro jedzie do siliany.
Thorkatt pisze:Marta, czyli myszki (10 szt) ty rozprowadzasz. Może byc pantoflowo, może być na opak ,wsio ryba. To adres na pw proszę i cierpliwość , bo myszy w trakcie szycia.
siliana pisze:Thorkatt pisze:Marta, czyli myszki (10 szt) ty rozprowadzasz. Może byc pantoflowo, może być na opak ,wsio ryba. To adres na pw proszę i cierpliwość , bo myszy w trakcie szycia.
marta, legionowo jest za tarchominem. jesli thorkatt jeszcze nie wyslala do mnie kocyka, to moze wyslac wszystkie myszki w 1 paczce (1 koszt wysylki), a ty ode mnie odbierzesz? co wy na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: smoki1960 i 148 gości