Moje koty i ja, Uszatek bardzo chory :-(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 15, 2009 14:31

Mar kochana wejdź do poprzednich swoich postów z fotkami i popraw tak żeby były najlepiej po jednym w rzędzie ,bo forum się rozjeżdża 8O
Wystarczy dać na zmień - po każdym kodzie kliknąć na enter -ale to pewnie wiesz :wink:

Buziaki dla footerek i Ciebie Obrazek

Banerek dla Lucy :P

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/cwl7][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/3310/lucy01uv9.gif[/IMG][/URL]

Kod z ramki skopiować i wkleic do podpisu .Kciuki za najlepszy domek dla kici :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie lut 15, 2009 18:37

amyszka pisze:Mar kochana wejdź do poprzednich swoich postów z fotkami i popraw tak żeby były najlepiej po jednym w rzędzie ,bo forum się rozjeżdża 8O
Wystarczy dać na zmień - po każdym kodzie kliknąć na enter -ale to pewnie wiesz :wink:

Buziaki dla footerek i Ciebie Obrazek

Banerek dla Lucy :P

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/cwl7][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/3310/lucy01uv9.gif[/IMG][/URL]

Kod z ramki skopiować i wkleic do podpisu .Kciuki za najlepszy domek dla kici :ok:

poprawiłam, sorry za rozjechany wątek :oops: .
Dziękuję za banerek i całuski :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie lut 15, 2009 20:18

Hop po domek piekności
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie lut 15, 2009 20:59

po dom :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie lut 15, 2009 23:10

Kocie piękności proszą o domek
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lut 16, 2009 0:59

Hop po domek !
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 17, 2009 16:53

Obrazeknie spać :wink: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto lut 17, 2009 19:23

wszystkiego naj z okazjii DNIA KOTA kuracjuszom zyczę
i pani doktorce tez :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto lut 17, 2009 20:21

Ciepełka ,mizianka ,pełnych miseczek i kochąjcych domków dla tymczasów :)

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro lut 18, 2009 7:45

Rysio zrobił się niegrzeczny (posikuje w kątach), poza tym dalej chrypi więc czekaja nas następne wizyty u weta ale najpierw muszę zabrać do weta Puszka bo dalej kicha i chyba gorączka wróciła.
Brzózka przestała dbac o linię i zaczyna tyć, Stefuś ciągle ma zapchany nosek i prawie codziennie muszę mu dawać kropelki do nosa.
Mam dużo chętnych do adopcji Lucy, może przynajmniej jej sie uda znaleźć domek, bo przy tej ilości wirusów w domu w końcu i ona może zachorować.
Dziękujemy pięknie za życzenia i pozdrowienia i wzajemnie życzymy wszystkim dwu i czworonogom duuuużoooo zdróweczka :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro lut 18, 2009 10:53

kciuki za dom dla Lucy :ok: i zdrowie pozostałych :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Czw lut 19, 2009 0:14

mar9 pisze:Rysio zrobił się niegrzeczny (posikuje w kątach), poza tym dalej chrypi więc czekaja nas następne wizyty u weta ale najpierw muszę zabrać do weta Puszka bo dalej kicha i chyba gorączka wróciła.
Brzózka przestała dbac o linię i zaczyna tyć, Stefuś ciągle ma zapchany nosek i prawie codziennie muszę mu dawać kropelki do nosa.
Mam dużo chętnych do adopcji Lucy, może przynajmniej jej sie uda znaleźć domek, bo przy tej ilości wirusów w domu w końcu i ona może zachorować.
Dziękujemy pięknie za życzenia i pozdrowienia i wzajemnie życzymy wszystkim dwu i czworonogom duuuużoooo zdróweczka :1luvu:

Oj to Rysio musiszybko być ciachnięty ale musi też być zdrowy aby podac narkoze :x Puszku Ty też prosze zdrowiej a nie choruj a '' moja '' Aisha jutro jedzie do weta na kontrol , niestety jeden szew sobie wyrwała :x
Brzózko nie tyj bo Cie nikt nie zechce :twisted: a Ty Stefusiu lecz nosek a łacy szczęśliwej przeporwadzki :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 19, 2009 12:39

zrowia kotowatym i ich opiekunom :ok:

Killatha

Post » Czw lut 19, 2009 13:51

mar9 pisze:Ponieważ wyglądało na to, że Lucy trafiła do dobrego domku więc uznałam, że mogę się dokocić.
Miał przyjechać jeden kotek z Rudy ale sytuacja wymagała wzięcia też drugiego a przed samym ich przyjazdem okazało się, że Lucy też wraca z adopcji.
W sumie więc dokociłam się z duuuużyyym zapasem :wink: ale cóż, tak czasami bywa. Ten wstęp tak gwoli wyjaśnienia. A teraz konkrety:

Puszek przyjechał do mnie na tymczas 08.02.2009 r.
Obrazek;
Obrazek;
Obrazek
Obrazek;
Obrazek

Przyjechał z katarem i chorym oczkiem.
Dopiero 11-go mogłam go zabrać do weta i zacząć leczenie.
Dlaczego dopiero w środę? otóż najpierw musiałam zanieść na ciacha Rysia a we wtorek miałam w domu montera i nie mogłam iść do weta.
Puszek ma ok. 9-10 miesięcy, jest słodki tylko trochę wystraszony.
Przy nagłych ruchach zaraz zmiata za łóżko.
Uwielbia głaski i pieszczoty a poza tym jest młodziutki i śliczny więc myślę, że szybko uda mi się znaleźć mu stały domek. Oczywiście, jak już będzie zdrowy.

Państwo z Wrocławia szukają drugiego kotka - małego rudego - myśle, ze Puszek moglby ich zachwycic (i od razu z gory przepraszam, ze pisze, jesli Puszek jest juz nieaktualny, bo nie czytalam calego watku) :)

oto link do watku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88608

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lut 20, 2009 7:48

Justa&Zwierzaki pisze:
mar9 pisze:Rysio zrobił się niegrzeczny (posikuje w kątach), poza tym dalej chrypi więc czekaja nas następne wizyty u weta ale najpierw muszę zabrać do weta Puszka bo dalej kicha i chyba gorączka wróciła.

Oj to Rysio musiszybko być ciachnięty ale musi też być zdrowy aby podac narkoze :x Puszku Ty też prosze zdrowiej a nie choruj a '' moja '' Aisha jutro jedzie do weta na kontrol , niestety jeden szew sobie wyrwała :x
Brzózko nie tyj bo Cie nikt nie zechce :twisted: a Ty Stefusiu lecz nosek a łacy szczęśliwej przeporwadzki :twisted:

Rysio jest już po ciachu a posikuje wtedy, gdy mu czegoś zabraniam :twisted: .
Rysio i Stefan dostają 2xdziennie tabletki echinacea (wetka mi poleciła).
Stefuś dodatkowo kropelki do noska.
Puszek dalej jest na zastrzykach (jeszcze 7 dni). Taki biedny jest, tak sie tych zastrzyków boi, mnie się serce kraje, że go muszę dale kłuć, ale nie mam wyboru. Śliczny Pusinek musi wyzdrowieć.
W sobotę przyjeżdża pani zainteresowana adopcją Lucy, zobaczymy, jeśli to dobry domek to Lucynka pojedzie na swoje a ja ... jak zwykle... :placz:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]