Przez chwile sie zastanowilem...
Do kompletu brakuje mi wlasnie rudej, konieczie kotki nie kocura (i niebieskiej/liliowej i tricolorki, i burej... ale to juz dalsze plany ).
Niestety dopoki nie bede mial wlasnego mieszkania to nie bede wiekszej ilosci kotow stresowal przeprowadzkami (z wynajmowanymi mieszkaniami moze byc tak ze nawet co miesiac przeprowadzka - zalezy od fanaberii wlascicieli).
Ale popytam...
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... http://vitez.pl
gadalam z kuzynka... koteczka grzeczna i bardzo kochana, jednak caly czas siedzi sama..... Kuzynki cigale nie ma w domu... w nocy czesto tez....Dobrze ze ma cieplo przynajmniej.......
czy mogę koteczka zamieścić w moim wątku adopcyjnym?
Koty do adopcji u forumowiczów
jeśli tak to napisz
imię kotka twój nick wiek kota link do zdjęcia i krótki opis wyglądu
hop hop... czy ktos o nas mysli...???
Kotunia jest przepiekna... ..
Uratowalismy ja przed zamarzniecime.. Ona musi znalesc domek... zasluguje na to.....
dalam ogloszenia na strony.. na dopcyjna ale na razie cisza....
Rudulka i jasno zielonych oczetach.... a przy tym o boskim charakterze... Powtarzam sie, wiem ale ona jest taka cudna.....
Vitez - rzadko zdarzaja sie ABSOLUTNIE cale rude kotki. Gdy jest domieszka bialego - ta zasada nie ma zastosowania.
Lidiya - domu kotce nie znajde raczej Ale czy moglabym wykorzystac jej zdjecie na stronce? Dodam adnotacje ze malutka szuka domku... Ale mam nadzieje ze nie bedzie dlugo potrzebna