jak chlopak wroci z pracy to mu pokaze zdjecie. i jak w pon bedzie jeszcze to najprawdopodobniej bym go wziela.
super, ze ten po przepuklinie juz zaklepany
Moderator: Estraven
irysek_wroc pisze:a ja juz mysle, zeby wziac na dt tego czarnego z bialymi lapkami. chlopak sie zgodzil na kolejnego z rzedu tymczasowicza. tylko problem taki, ze zabrali mi prawko, a skuterem go na bema nie przewioze. a tluc sie znowu tramwajami to tez zadna przyjemnosc.
jak chlopak wroci z pracy to mu pokaze zdjecie. i jak w pon bedzie jeszcze to najprawdopodobniej bym go wziela.
SKARBONKA ZAPRASZA!!!irysek_wroc pisze:a ja juz mysle, zeby wziac na dt tego czarnego z bialymi lapkami. chlopak sie zgodzil na kolejnego z rzedu tymczasowicza. tylko problem taki, ze zabrali mi prawko, a skuterem go na bema nie przewioze. a tluc sie znowu tramwajami to tez zadna przyjemnosc.
SKARBONKA ZAPRASZA!!!

SKARBONKA ZAPRASZA!!!
SKARBONKA ZAPRASZA!!!

tu jeszcze w bunkrze
tu juz w baraku
SKARBONKA ZAPRASZA!!!
Jedno z Czarnych
Jeden z bliźniaków
zawartość jednego z bunkrów
Pani Minka już lepiej
Nowe Czarne
Drugi z bliźniaków
Białaska
Filet
Rezydent Mirek
Celinka
Pyzdraczek
Kicia z rujką

SKARBONKA ZAPRASZA!!!
Długouchy, dziś na nasz widok juz wybiegł na głaskanko.
Romek
z kolegą
Zielonooka szylkrecia
Lalunia, bardzo oswojona
Tri
Wilczek
Szylkrecia
Tygrysek
Sylwester jest milusiński, niestety sika gdzie popadnie

SKARBONKA ZAPRASZA!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: EwaMag, Google [Bot], kocidzwoneczek, Majestic-12 [Bot] i 68 gości