Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 15, 2009 1:41

Nowy bazarek na nasze kociaste :lol: proszę o podrzucanie :P
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88773

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lut 15, 2009 9:11

Śliczne ręczniczki i nawet już ktos zaczął licytować :D a tak przy okazji hopne sobie :D
O cofaniu nie będę pisała, bo w ogóle nie wyjade jutro z garażu ,nie wiem jak u Was ale u mnie jest strasznie, nie widać nic prócz sniegu :evil:

To jest widok z mojego tarasu , prawie po sama balustrade jest zasypany, gdy otworzyłam, koty nie mogły wyjść ze zdumienia co to jest i dla czego blokuje wyjście skoro duża otworzyła drzwi ,a nigdy tego nie robi :wink: Obrazek.... a tak wygląda śliczna buda Mariana, która słuzy jedynie jako element dekoracyjny ,bo Marian i tak w niej nigdy nie siedział :lol: Obrazek, żeby dzis psy w ogóle wyszły z domu musiałam najpierw zrobić im korytarz łopatą, fajnie wyglądała przy tym, bo byłam jeszcze w piżamie :)

W swoim watku wkleje później kilka zdjęć, z tej zimowej masakry, nie wiem czy jutro w ogóle dzieci pojadą do szkoły ,bo już nawet nie ma gdzie odgarniać śniegu.
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lut 15, 2009 9:16

8O jesuuu ale cię zasypało.
U nas też coś niecoś spadło ,ale nie az tyle :)
Iwetko to są uroki mieszkania w górach :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lut 15, 2009 9:51

mar_tika pisze:8O jesuuu ale cię zasypało.
U nas też coś niecoś spadło ,ale nie az tyle :)
Iwetko to są uroki mieszkania w górach :wink:

Ja dziekuję za te uroki, ja chce wiosneeeee :crying:

Na moim watku jest więcej zdjęć :)

Iweta

Post » Nie lut 15, 2009 10:45

Iweta pisze:ObrazekObrazek

ALEŻ TAM U WAS PIKNIE :!: :!: :!: :!:

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Nie lut 15, 2009 10:50

Iweta pisze:Ja dziekuję za te uroki, ja chce wiosneeeee :crying:

Na moim watku jest więcej zdjęć :)

A Ja wiosny nie chcę :!: :!: :!: :!: :!: Wolę zimę przynajmniej koty sie tak nie mnożą :!:
WIOSNĘ BYM CHCIAŁA JAK JUŻ WSZYSTKIE WYSTERYLIZUJEMY I WYKASTRUJEMY W OKOLICY ALBO W CAŁEJ POLSCE:!: :!: :!: :!: :!:

P.S. Zaraz idę na kociarnię. Zobaczymy co babcia Kiniusiowi powie :wink:
MIKUŚ

Post » Nie lut 15, 2009 11:54

A ja właśnie wróciłam z kociarni. Nowi lokatorzy przesłodccy. Wszystkie miziaste i łagodne koteczki. Od Salema się odpędzić nie mogłam tak się domagał miziania :D Maluszek tez przesłodki i spragniony człowieka.
Nelly, moja ulubienica :wink: , jest po prostu przekochana. W ogole to nie jest kotek, to jest mały rysiu, a raczej rysiówa :P Szkoda mi troche Sally., troche chudziutka jest. Zawsze jak przychodze siedzi przy tych drzwiach, daje sie troche poglasakc, potem ucieka na swoja szafe, a potem znow schodzi i prosi o uwage. No i troche syczy na inne koty :roll:
A Gazz leniuszek sie wyleguje non stop :lol:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Nie lut 15, 2009 13:31

"Lunka traktorek mruczkowaty
Obrazek

Śpioszek kolaniasty
Obrazek

:D
Obrazek
zmiana o 360 stopni, z Lunki nieufnej w Lunke myziasto-kolaniastą :D "
fotoDorotka
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie lut 15, 2009 14:36

hidi pisze:A ja właśnie wróciłam z kociarni. Nowi lokatorzy przesłodccy. Wszystkie miziaste i łagodne koteczki. Od Salema się odpędzić nie mogłam tak się domagał miziania :D Maluszek tez przesłodki i spragniony człowieka.
Nelly, moja ulubienica :wink: , jest po prostu przekochana. W ogole to nie jest kotek, to jest mały rysiu, a raczej rysiówa :P Szkoda mi troche Sally., troche chudziutka jest. Zawsze jak przychodze siedzi przy tych drzwiach, daje sie troche poglasakc, potem ucieka na swoja szafe, a potem znow schodzi i prosi o uwage. No i troche syczy na inne koty :roll:
A Gazz leniuszek sie wyleguje non stop :lol:

To dobrze że u naszych kociastych jak na razie wszystko ok :) Sally ona wcale nie chudziutka :lol: okazało się że po kryjomu wyżarła pół paczki suchego zrobiła dziurkę w woreczku i łapkami sobie wyciągała :lol:
Baśka napisz jak tam Kiniuś :?:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lut 15, 2009 17:40

Miłek na spacerze. 8)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zima jest piękna. Iweta mnie przekonałaś :wink:

A Miłek no cóż - chyba mu zimno...........brrrrrrr............ :roll: :roll: :roll:
MIKUŚ

Post » Nie lut 15, 2009 17:54

Jakie fajne zimowe zdjątka :D :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lut 15, 2009 18:48

Ale fajnie wygląda, ale u mnie to chyba musiałabyś cały czas trzymać go w górze za smycz , bo utonąłby w zaspach :lol:

Iweta

Post » Nie lut 15, 2009 20:15

Baśka super zdjecia i Miłek calkiem przystojny gościu :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lut 15, 2009 20:40

Iweta pisze:Ale fajnie wygląda, ale u mnie to chyba musiałabyś cały czas trzymać go w górze za smycz , bo utonąłby w zaspach :lol:

Wyszedł pierwszy raz w swoim krótkim życiu na spacerek trwający dokładnie 3 minuty /z zegarkiem w ręku/. Musiałam się sprężać bo Miłuś po kastracji i musimy jeszcze tydzień uważać :wink:
A ten chłop chodzić nie chce - stoi siermięga w miejscu i wystrachany. Zimno, mokro w łapki a Ja się go czepiam /biedny..../. Ale chciałam coby se zobaczył śnieg - co to i jak w ogóle wygląda. Prawdopodobnie nie zobaczy go już nigdy w życiu <może tylko przez szybę>. Bo kto się będzie z "wariatem" użerał i szelki mu zakładał. Myślałam że mnie żeżre za te szelki ............................ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
MIKUŚ

Post » Nie lut 15, 2009 20:43

Cos takiego 8O a wyglada jakby całe życie w szelkach chodził .

Iweta

[poprzednia][następna]