Dziękujemy Ci Nika28
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Slicznie!!!!Bardzo egzotyczne imię. Pasuje do egzotycznej urody. Super.No to Aiszanika28 pisze:No to wymyśliłam imię... Aisza
A Twoj pierwszy to jaki jest???Jakąś fotkę byś wrzuciła moze??? A imię?nika28 pisze:Mam drugiego kota![]()
iza71koty pisze:A Twoj pierwszy to jaki jest???Jakąś fotkę byś wrzuciła moze??? A imię?nika28 pisze:Mam drugiego kota![]()
O Matko Jedyna!!!!!! CUDO!!!!!!!!!!nika28 pisze:Leonek:
iza71koty pisze:NIKA28 ON JEST NIEBIESKI???ON JEST PIEKNY!!!No nie wiem słow mi zabrakło.Wygląda na bardzo spokojnego kociaka?Uwielbiam niebieskie
Uwielbiam takie spokopjne koty.O jejku ale masz szczęście. Moje to mi chałupę roznoszą. Jest przepiękny.Teraz to juz Ci chyba nie odpuszczę i bedę Cię o fotki prosic.Chyba dużo pracy przy futerku jest????nika28 pisze:iza71koty pisze:NIKA28 ON JEST NIEBIESKI???ON JEST PIEKNY!!!No nie wiem słow mi zabrakło.Wygląda na bardzo spokojnego kociaka?Uwielbiam niebieskie
Niebieski![]()
Spokojny to on jest ZA BARDZOTylko je, później do kuwety i na balkon idzie obserwować godzinami
iza71koty pisze:Uwielbiam takie spokopjne koty.O jejku ale masz szczęście. Moje to mi chałupę roznoszą. Jest przepiękny.Teraz to juz Ci chyba nie odpuszczę i bedę Cię o fotki prosic.Chyba dużo pracy przy futerku jest????nika28 pisze:iza71koty pisze:NIKA28 ON JEST NIEBIESKI???ON JEST PIEKNY!!!No nie wiem słow mi zabrakło.Wygląda na bardzo spokojnego kociaka?Uwielbiam niebieskie
Niebieski![]()
Spokojny to on jest ZA BARDZOTylko je, później do kuwety i na balkon idzie obserwować godzinami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 91 gości