KTO POKOCHA MERLINKĘ????
Moderator: Estraven
iza71koty pisze:Moja druga propozycja do Adopcji Wirtualnej. Trzecia corcia Pięknej Inez.Na szczęscie Inez nie będzie już ani mamą ani babcią ani prababcią. Choc trzeba przyznać ze dzieci ma śliczne. Wszystkie dziewczynki już dawno po sterylkach. Trzecia corcia Inez prawie jak wykapana mama. Tylko trochę mniejsza i drobniejsza i ma wiecej rudych reflexow zwłaszcza przy nosku.Proszę o propozycje imienia dla kici.-
-
Witaj Nika 28 .No sliczna jest ! A Mamunie widziałaś???One wszystkie śliczne. Cała szynkrecia rodzinka plus jeden pingwinek.nika28 pisze:Ale śliczna szylkretka
iza71koty pisze:Witaj Nika 28 .No sliczna jest ! A Mamunie widziałaś???One wszystkie śliczne. Cała szynkrecia rodzinka plus jeden pingwinek.nika28 pisze:Ale śliczna szylkretka
Tak Nika28 kicia jest do Adopcji Wirtualnej.To siostrzyczki : Clio , Merlinka i ta kicia, tylko Kicia jeszcze imienia nie ma, bo u nas dziś trochę pusto na watku, Dziewczyny pewnie balują a ja juz głowy nie mam do imionnika28 pisze:Ta szylkretka do wirtualnej adopcji, tak ???![]()
Super Nika28nika28 pisze:Biedne były jak były malutkie![]()
To ja adoptuję wirtualnie tą szylkretkę, dobrze![]()
Jak ja uwielbiam szylkretki![]()
Dobrze że są po sterylkach
No i wymyślę jej jakieś imię (mogę?)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 246 gości