Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:O! jesteś![]()
U nas śnieg zaczyna własnie sypaćNawet go lubimy.
Iskropka pisze:tosiula pisze:O! jesteś![]()
Jak Was zasypie razem z ogonkami to szybko przestaniecie go lubić. A gdzie to jest mniej więcej "u nas"?
tosiula pisze:Iskropka pisze:tosiula pisze:O! jesteś![]()
Jak Was zasypie razem z ogonkami to szybko przestaniecie go lubić. A gdzie to jest mniej więcej "u nas"?
Na Kujawach,baaardzo daleko od ciebie Malenka
tosiula pisze:Internet całkowicie odbiera poczucie odległościJak pierwszy raz rozmawiałam z kuzynem z Chicago, najlepiej to odczułam
Iskropka pisze:Narzekałam wcześniej, a teraz to dopiero jest powód. Od wczoraj BEZ PRZERWY pada śnieg! Wszystko zasypane! Jedyna korzyść to że Dużym nie chce się wychodzić z domu i siedzą grzecznie z kotkiem.
Iskropka pisze:tosiula pisze:Internet całkowicie odbiera poczucie odległościJak pierwszy raz rozmawiałam z kuzynem z Chicago, najlepiej to odczułam
Równocześnie globalizuje i miniaturyzuje
kalair pisze:Iskropka pisze:Narzekałam wcześniej, a teraz to dopiero jest powód. Od wczoraj BEZ PRZERWY pada śnieg! Wszystko zasypane! Jedyna korzyść to że Dużym nie chce się wychodzić z domu i siedzą grzecznie z kotkiem.
U nas też..Jutro będziemy się odkopywać!![]()
Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:Narzekałam wcześniej, a teraz to dopiero jest powód. Od wczoraj BEZ PRZERWY pada śnieg! Wszystko zasypane! Jedyna korzyść to że Dużym nie chce się wychodzić z domu i siedzą grzecznie z kotkiem.
U nas też..Jutro będziemy się odkopywać!![]()
Cześć Kretuchny!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 11 gości