Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 14, 2009 1:22

Tez zobaczylam i jestem wstrzasnieta.
Co za podla gowniazeria.
Pewnie mozna to jakos zablokowac.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob lut 14, 2009 8:52

terenia1 pisze:
majencja pisze:ło matko 4 strona 8O

No tak jak piszą to wszyscy jednocześnie, jak nie piszą to już nikt :? i lecimy na łeb na szyję. Czekam na wieści dziś Negra była na sterylce :?: Rozmawiałam z domkiem Kiki u niej wszystko dobrze kicia już po sterylce, którą przeszła dobrzez i juz w całkiem fajnej formie.
Właśnie obejrzałam sobie filmik do naszej stronki i normalnie się popłakałam :cry: może takie uderzenie podziała na ludzi, pokazałam go TŻ Marta powiedział, że trochę za szybko jest tekst nie można go przeczytać i te zdjęcia na początku też może za szybko się zmieniają :o

Wczoraj dostalam juz gotowy filmik.Muszę tylko Ewe poprosić żeby jej znajomy wrzucił go w sieć .Ja nie potrafię ,a Tymonek który go zrobił dla nas do konca marca jest bez kompa.
Ludzie którzy robili fotki wyrazili zgodę na publikację,dziewczyna która zrobiła logo nieodpłatnie pozwoliła nam go uzywać,banerek też jest do naszej dyspozycji.Prosilam Tymonka o znalezienie bezpieczneij muzyki ,i chyba to zrobiłł :wink:
Filmik bedzie z czasem zmodyfikowany.Konkretnie chodzi o część kociaków które znalazły domki.Ale to z czasem :wink:
Pod koniec marca biorę się z nim za tworzenie strony.
Tymonek(prywtnie Nowy duzy Kasi)na bierząco bedzie zmieniał fotki kociaków do adopcji w filmiku i bedzie zajmował się naszą stronką.
Mam nadzieję że wszystko ruszy :ok:
Dogadałam się też z admi str schroniska ,bedzie umieszczał tam nasze ogloszenia o kociakach potrzebujacych domków.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lut 14, 2009 10:10

terenia1 pisze:
majencja pisze:A dyć ja to samo myślę chociaż szybko czytam że za szybko się tekst zmienia i nie zdążyłam a jak jeszcze trafi na takiego co literuje :wink: to w ogóle nie zdąży.A muzyczka z czego ? Bo ładna coby ktoś potem o prawa autorskie się .......... :evil: Chyba że jako tantiemę dostał by kota. Ale szkoda kota :wink:

No właśnie o muzyczce nie pomyslałam , ale to mi jakoś zalatuje na klimaty Ameryki Południowej więć jest szansa,że nie usłyszą :lol: jak coś to ja mam jakieś tybetańskie klimaty :lol:
Z nowszych wieści donoszę Negrunia już po sterylce Ula mówi że ładnie się wybudziła i w dobrej formie :lol: a nowy domek Negry już wydzwaniał dziś od rana - bo Negrunia juz ma zaklepany domek :lol: nowy domek od rana zdenerwowany bo martwi się o Negrę :lol:
I tak dla podsumowania :!:
Jutro sprzątanie w kociarni - tylko przypominam kto chętny ja jestem na 100% mam dyżur
Domki tymczasowe dla Sally i dla Nelly bardzo potzrebne - może ktoś chętny
Dziewczyny i prośba o wystawianie bazarków czekają nas spore wydatki - dziś na sterylizacji była Negra i na kastracji Miłek na DT u Basi , na sterylkę czeka Sally, Nelly, nowa kicia ciężarna, na kastrację kocurek przywieziony przez Martę ze schronu, i Tolek i Lola którzy są na tymczasie w Chrzanowie, jeśli macie coś fajnego wystawiajcie na nasze kociaki :D
Jutro przyjedzie Pani z córką chcą doroslego kocurka myślałam o Szreku albo Gazie - pani prowadzi w Sosnowcu rodzinę zastępczą dla dzieci, odwiedzi nas też jutro Pai która opiekowała siękociakami ze stajni i przywiozła Negrę tak że dzień jest dość napięty :?

Za moje bazarki, pieniadze wysłałam jak zwykle na konto Marty, co prawda za bazarek ciasteczkowy jeszcze nie dostałam pieniedzy ale założyłam ze swoich. Przelałam wczoraj więc najpewniej w poniedziałek powinny być na koncie Marty :D :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lut 14, 2009 14:42

Lidka pisze:Tez zobaczylam i jestem wstrzasnieta.
Co za podla gowniazeria.
Pewnie mozna to jakos zablokowac.

Film już został zablokowany z powodu naruszenia zasad ,ale zastanawiam się jakie dalsze kroki zrobić, kiedyś była tak sprawa z gołębiem chyba trzeba zgłosić coś takiego na policję . Chyba nie mozna tak tego zostawić, albo złosić do jakiejś oganizacji lub fundacji?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lut 14, 2009 17:25

Teresa trzeba zlozyć zawiadomienia do prokuratury. Tylko na wniosek prokuratora mozna sprawdzić nr IP tego co zamiescił ten film, no i dalej go skarzyć.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob lut 14, 2009 18:28

dowiem sie w poniedzialek jak to mozna zorganizować, nie wiem czy kopia jest przechowywana na jakis serwerach youtube?? 8O

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob lut 14, 2009 21:47

Terenia pisała:
"Jutro sprzątanie w kociarni - tylko przypominam kto chętny ja jestem na 100% mam dyżur"

no ale frekfencja dopisała do tego sprzątania....
kogo nie było niech żałuje, dla Ekipy sprzątającej była skromna
"Walentynka" :)
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob lut 14, 2009 21:59

Kropeczka13 pisze:Terenia pisała:
"Jutro sprzątanie w kociarni - tylko przypominam kto chętny ja jestem na 100% mam dyżur"

no ale frekfencja dopisała do tego sprzątania....
kogo nie było niech żałuje, dla Ekipy sprzątającej była skromna
"Walentynka" :)

No nie, że też ja nie moge być w Ekipie i przychodzic na te dyżury , moze tez trafiłaby mi sie walentynka, a tak to siedze przed kompem i zazdraszczam :?

Iweta

Post » Sob lut 14, 2009 22:01

Przepraszam , ze niedyskretnie zapytam czy ta Walentynka to nie jakiś ekstra qpal w ekstra miejscu? :ryk:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lut 14, 2009 22:10

majencja pisze:Przepraszam , ze niedyskretnie zapytam czy ta Walentynka to nie jakiś ekstra qpal w ekstra miejscu? :ryk:

Majka oczywiscie, że qpal , ten z łancucha pokarmowego z mojego wątku bazarkowego :lol:

Iweta

Post » Sob lut 14, 2009 22:15

Tak też myślałam :ryk: Dobry qpal nie jest zły :ryk:

majencja

Post » Sob lut 14, 2009 22:15

majencja pisze:Przepraszam , ze niedyskretnie zapytam czy ta Walentynka to nie jakiś ekstra qpal w ekstra miejscu? :ryk:

No nie walentynka była prawdziwa :lol: żaden tam qupal :lol:
Dzisiaj do nowego domku pojechał Szrekuś :lol: no kurcze ale sama nie wiem na dzień dobry dziabnął swoją dużą :( nie wiem co mu się stało ny zapach :( pojechał do domku gdzie sporo ludzi dwóch dorosłych i szóstka dzieci w tym jedno już też dorosłe. Pani Basia z jej mężem są rodziną zastępczą dla dzieci akurat mają w domu roczne i dwuletnie dziecko. Jak wróciłam z kociARNI DOSTAŁAM SMS od pani Basi, że Szrek musiał być w domu z dziećmi bo po wypuszczeniu z koszyczka chodził po mieszkaniu owąchiwał a potem zaczął się bawić i łasić do dzieci a potem z mężem jadł kolację :lol: w przyszłym tygodniu pojadę po koszyczek to wszystko zobaczę na własne oczy.
Reszta towarzystwa nawet dobrze odpukać w niemalowane - Gazz zajął wolierę, Nelly wyleguje się w koszyczku na grzejniku, Sally jak zwykle rezyduje na szafie. Basia wszystie kociaki oprzadziła :lol: maluszka Kiniusia nakarmiła - kurcze mały to wielki słodziak jeszcze słabiutki ale jak mruczy, wystawia brzusio do miziania sama słodycz 8O Jak wychodziłyśmy to wszystkie kociaki smacznie spały :lol:

terenia1

Post » Sob lut 14, 2009 22:17

Pewnie chciał sprawdzić czy smaczna :lol:

majencja

Post » Sob lut 14, 2009 22:27

majencja pisze:Pewnie chciał sprawdzić czy smaczna :lol:

hehehee..........dobra metoda na głoda :wink:

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Sob lut 14, 2009 22:30

majencja pisze:Pewnie chciał sprawdzić czy smaczna :lol:

No pewie tak bo innego wytłumaczenia nie widzę :lol: ale mama rodzinki zastępczej to całkiem energiczna kobitak mała wzrostem ale konkretna i chyba wielka duchem :lol: tak, że dziewczyny mali górą :lol: piszę tak bo sama się do nich zaliczam jak to mówią 145cm w kapeluszu :lol:

terenia1

[poprzednia][następna]