"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Dziękujemy Jutro jedziemy badać Kikusza na białaczkę, a w tygodniu, jak najszybciej wybiorę się na wizytę do Ginny...
I pewnie kotka wydamy (dostanę ataku nerwowego, kto jedzie ze mną żeby popatrzeć? )...
Kika nie ma białaczki, za to ma wzorcową morfologię U weta działy się rzeczy straszne, ponieważ do brania krwi trzeba było kota unieruchomić- a kotu się to bardzo nie podobało i darła się na całą dzielnicę (nie podejrzewałam jej o takie struny głosowe!). Serce mi się krajało... No a po wszystkim siadła na stole i zaczęła się myć jak Grzeczny Kotek.
W poczekalni warczała na psa
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Kika odkryła piec.
Mam w pokoju taki kaflowy- secesyjny, bardzo wysoki... Kika wspina się na kredens nieopodal i wykonuje wspaniały skok pod sufit (a pokój ma ze trzy metry!). I sypia na nagrzanym tynku, na szczycie pieca. Czasem majta ogonem, co Rikki bardzo przeżywa.
Kika odkryła piec.(...) I sypia na nagrzanym tynku, na szczycie pieca.
O, ranyyy!!! Toż na tym piecu oprócz niej to jeszcze z tysiąc kotów (tych kurzowych) się mości.
Nieźle musi Kikusz wyglądać jak zejdzie z pieca.
Jak prawdziwy Kik-Kurz !!!