Zula,Gluś(FeLV+),Mela(FeLV+),Daszka(DT).Mela-lepiej,Foto-82

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 14, 2009 17:57

Melcia właśnie szaleje z Daszką, gonią wspólnie myszke :lol: Gluś co chwile interweniuje :wink:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob lut 14, 2009 17:59

Jaki to musi byc radosny widok dla Twoich oczu- :love: :love: :love: :love:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lut 14, 2009 18:02

Kasiu, z tego co mówili moi weci, to tak. Jest lepki i ciągliwy.
A płyn u Popiołka jest żółty i wodnisty - wygląd ropny.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lut 14, 2009 18:04

Kasiu, widok super :D baterie mi się naładują i postaram się strzelić dzis też kilka fotek rozbrykanego towarzystwa :wink:

a na razie zmykam na upojny walentynkowy wieczór z zelazkiem, musze wreszcie poprasować :evil: jak ja nie lubie prasować, a szczególnie pościeli :evil:

milenap

Post » Sob lut 14, 2009 18:06

Pytam dlatego,że u Bidusia wytworzył sie na jesieni guz na prawym boku-wielkości połowy indyczego jaja ,potem wytworzyła sie przetoka i własnie taki płyn wypłynął,ale to chyba niemożliwe,żeby przy fipie wytworzyła sie przetoka -prawda-?to pewnie był ropień.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob lut 14, 2009 18:10

Buziaczki Walentynkowe dla Was. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lut 14, 2009 18:10

milenap pisze:Kasiu, widok super :D baterie mi się naładują i postaram się strzelić dzis też kilka fotek rozbrykanego towarzystwa :wink:

a na razie zmykam na upojny walentynkowy wieczór z zelazkiem, musze wreszcie poprasować :evil: jak ja nie lubie prasować, a szczególnie pościeli :evil:

Ja tez nienawidzę prasowania-dlatego mam pościel tylko z kory :lol: -leń ze mnie okrutny-a prasuje wtedy kiedy mam coś na siebie założyc-bo w szafie i tak sie pozagniata,i po co prasowac 2 razy-za bardzo cenię swój czas ,żeby robić z siebie niewolnika rzeczy martwych-wystarczy,że jestem niewolnikiem kotów! :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lut 14, 2009 18:46

Nie moge doczekac sie zdjęc szalejących ,szczęśliwych kotów!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lut 14, 2009 18:52

kropkaXL pisze:Pytam dlatego,że u Bidusia wytworzył sie na jesieni guz na prawym boku-wielkości połowy indyczego jaja ,potem wytworzyła sie przetoka i własnie taki płyn wypłynął,ale to chyba niemożliwe,żeby przy fipie wytworzyła sie przetoka -prawda-?to pewnie był ropień.

To ropien....
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob lut 14, 2009 18:57

Tak myślałam,ale wolałam sie upewnić-zresztą -jak czytam na forum-jest to choroba(FIP),która zabija szybko,a on przezył jeszcze bezobjawowo ponad trzy miesiące!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lut 14, 2009 21:18

Milenko-czekamy na zdjęcia :D -czyżby znów fotosik zaparł sie zadnimi łapami?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lut 14, 2009 21:25

Dziewczyny, już jestem, sporo tego prasowania miałam, jeszcze troszke mi zostało :roll:

Kasia, ja prasować nie lubie, ale bardzo lubie spać w takiej sztywnej, wykrochmalonej pościeli....no i dlatego się poświęcam i prasuje :twisted: a koty jak lubią taką świeżutką pościel :lol:

Kasiu, nie zauważyłam pytania, z tego co wiem to ten fipowy jest taki ciągliwy i pienisty. Gucio nie miał płynu, dopiero w ostatnich 2 dniach życia się pojawił. Kasiu, ja bym u Bidusia nie wykluczyła fipa, Gucio przeżył 4 m-ce od pierwszych objawów (oczy) w naprawde fajnej formie.

Już zaraz robie fotki, tylko futerka odpoczywają akurat, muszę je troszke rozruszać :twisted:

milenap

Post » Sob lut 14, 2009 21:29

Jesio jakby Ci się Milenko udało filmik nagrać jak masz możliwość ale byś się hahała.Czołem reszta futrzastych
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lut 14, 2009 21:33

zdrowia dla futerek :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Sob lut 14, 2009 21:37

milenap pisze:
Kasiu, nie zauważyłam pytania, z tego co wiem to ten fipowy jest taki ciągliwy i pienisty. Gucio nie miał płynu, dopiero w ostatnich 2 dniach życia się pojawił. Kasiu, ja bym u Bidusia nie wykluczyła fipa, Gucio przeżył 4 m-ce od pierwszych objawów (oczy) w naprawde fajnej formie.

:

A Bidusiowi ciągle robiły sie ropnie na łebku,na biodrze,na boku-podawałam mu zastrzyki-przechodziło-za jakis czs znów sie pojawiały.On miał bardzo blady nosek i dziąsła-moze miał białaczkę,albo anemię wskutek rozwijającego się nowotworu,częste biegunki-sama nie wiem-dopiero teraz jak podczytuje o różnych chorobach-to widzę,że to co brałam za przejadanie sie i potem głodówki-to tez mogły być symptomy postępującej choroby. :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]