Liska spi z Dużą pod kołderką we własnym wymarzonym domku:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 13, 2009 12:26

Dagires na pocieszenie Ci powiem ze Liska nie lubi innych kotow :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lut 13, 2009 12:34

Dagires pisze:jak bosko ,ze ma domek !!! Zreszta jak sie w niej nie zakochac :1luvu: , jest tak piekna ,ze ja i moj TŻ zastanawialismy sie czy czasami nie przystąpic do konkursu domkowego ...pomimo tego ,że ja w ciąży i dwa futrzaki na stanie w kawalerce ... ale rozum niestety wzioł góre nad serduchem i przeciez nie bede takiej pieknosci narazac na niewygody w tak małym mieszkaniu ...
Bardzo sie ciesze , ze bedzie miala cudny domek ... chociaz troche domkowi zazdroszczę :wink:

Slyszalam od Agi, ze mialas szalone pomysly :wink: :1luvu:
Ale rzeczywiscie Liska oblednie kocha czlowieka, a kotkow nie... Ona chce Duzych tylko dla siebie- calych :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lut 13, 2009 12:47

Asiu wiadomo już kiedy Liska się przeprowadza?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lut 13, 2009 14:05

gosiaa pisze:Asiu wiadomo już kiedy Liska się przeprowadza?

Dzisiaj wieczorem dowiem sie czy Panstwo odbiora jutro Liske osobiscie. Jesli nie, to licze na TŻta Ingi :D (czyli wtorek, sroda).

Ciesze sie ogromnie, ze Lisia bedzie juz miala swoich wlasnych Duzych do kochania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest Kicia - Kleik :1luvu: Moj kochany Całuśny Kolnierzyk :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt lut 13, 2009 14:58

to mnie troche pocieszylyście tym ,że Liska lubi rezydowac sama i juz wiem ,ze w tej sytuacji na 100% by sie nie dogadała z dominujaca Zosia biala Hrabiną :wink: , co nie zmienia faktu ,ze jest tak piekna ,ze porostu oszalalam na jej punkcie (to tak do komentarza szalonych pomysłow) :D ! Jest boska i zasługuje na domek swoich kocich marzeń,z wlasnymi prywatnymi Dużymi , tylko dla niej :1luvu:
Obrazek

Dagires

Od: Pt gru 12, 2008 15:41

Post » Pt lut 13, 2009 17:42

lubię takie rozwinięcia wątkow :) Lisko, kciuki za rychły wyjazd do domku :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt lut 13, 2009 20:15

Z pewnym niepokojem czekam na telefon... Mial byc dzisiaj wieczorem :?
Chyba juz mi czarnowidztwo na mozg pada :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lut 13, 2009 20:26

ico ico ico :roll: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lut 13, 2009 20:37

i wlasnie?? i co???

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lut 13, 2009 20:48

Asia, wieczór dopiero się zaczyna ;) a do tego dziś 13-ty piątek, czyli może się zdarzyć: praca do późna, rozładowany telefon, zgubiony numer, walka z samochodem, który nagle odmówił posłuszeństwa, coby był gotowy jednak na rano, itd. 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lut 13, 2009 21:06

Oj, ale ze mnie histeryk :roll: Tuz po moim wpisie zadzwonila do mnie nowa Duza Lisi :lol: Niestety teraz Ona sie pochorowala- grypa :twisted: Zwlekala z telefonem, bo miala nadzieje, ze jednak sie lepiej poczuje i da rade jutro przyjechac. Rozmawialysmy dobre pol godziny, oczywiscie o Lisi i o zwierzatkach w ogóle :wink: Przemilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dowiedzialam sie tez od Pani, ze od przyszlego roku bedzie mozna przekazywac 1% podatku na Łodzkie schronisko:))

Tak wiec Inga, liczymy na Twojego Wieśka :D W Łodzi oczywiscie Panstwo odbiora Liseczke skad bedzie trzeba i jak Wam bedzie wygodnie. Maja juz wlasny, a raczej Liskowy, transporterek (dzis dotarl z Allegro :wink: ).
Tak bardzo sie ciesze- wiem, ze w tym nowym domku Lisia bedzie szczesliwa i moze wreszcie utyje :roll: Jadlospis oczywiscie, tez juz z Pania omowilysmy :wink:

A dzisiaj Lisia wylegiwala sie na oparciu kanapy obok... Jerzyka :D :D :D Dwa plomyczki :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lut 13, 2009 21:10

No to super :dance2: bo już zrobiła się nieco nerwowa atmosfera :wink:
Wygląda na to, że domek zapowiada się super! Trzymam kciuki :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt lut 13, 2009 21:16

no widzisz, panikaro :P
Nie ma sprawy, Wiesiek już wie, że może mu się trafić pasażerka, jedyna wątpliwość to była tylko taka: "ale w transporterku? bo luzem, to ja się nie podejmuję" :lol:
niestety jeszcze we wtorek teściowa ma ostatnią wizytę u lekarza, więc TŻ będzie wracał albo w środę albo w czwartek, jak już będę pewna na 100% (tzn, jak już ruszy spod Hannoveru :roll: ) to dam Ci jego numer telefonu i powiem, o której mniej więcej wejdzie w zasięg (bo bez sensu, żebyś dzwoniła na niemiecki numer, tak jak bez sensu, żeby on odbierał polski jeszcze w strefie niemieckiej). Lisia zostanie dowieziona z honorami :D

już od teraz można dać 1% na łódzkie schroniskowe wolontariuszki ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lut 13, 2009 21:22

Georg-inia pisze:no widzisz, panikaro :P
Nie ma sprawy, Wiesiek już wie, że może mu się trafić pasażerka, jedyna wątpliwość to była tylko taka: "ale w transporterku? bo luzem, to ja się nie podejmuję" :lol:
niestety jeszcze we wtorek teściowa ma ostatnią wizytę u lekarza, więc TŻ będzie wracał albo w środę albo w czwartek, jak już będę pewna na 100% (tzn, jak już ruszy spod Hannoveru :roll: ) to dam Ci jego numer telefonu i powiem, o której mniej więcej wejdzie w zasięg (bo bez sensu, żebyś dzwoniła na niemiecki numer, tak jak bez sensu, żeby on odbierał polski jeszcze w strefie niemieckiej). Lisia zostanie dowieziona z honorami :D

już od teraz można dać 1% na łódzkie schroniskowe wolontariuszki ;)

No to czekam na info :D Liska juz wie, ze przed nia podroz z facetem, ktory lubi kotecki tylko w zamknieciu :wink: co nie przeszkadza mu byc wspanialym kocim Duzym :wink: Postanowila dac sie uwiezic na czas drogi :lol:
Inga, jeszcze nie mozna, bo schron stal sie instytucja pozytku publicznego w grudniu, a musialby do konca listopada. Nie jest wiec ujety w jakims Monitorze :roll: Info ze zrodla :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lut 13, 2009 21:23

Oj Lisiu to jeszcze trochę pomieszkasz w Poznaiu, ale szykuj się na powrót do Łodzi :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]