Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Dagires pisze:jak bosko ,ze ma domek !!! Zreszta jak sie w niej nie zakochac, jest tak piekna ,ze ja i moj TŻ zastanawialismy sie czy czasami nie przystąpic do konkursu domkowego ...pomimo tego ,że ja w ciąży i dwa futrzaki na stanie w kawalerce ... ale rozum niestety wzioł góre nad serduchem i przeciez nie bede takiej pieknosci narazac na niewygody w tak małym mieszkaniu ...
Bardzo sie ciesze , ze bedzie miala cudny domek ... chociaz troche domkowi zazdroszczę
gosiaa pisze:Asiu wiadomo już kiedy Liska się przeprowadza?
Georg-inia pisze:no widzisz, panikaro![]()
Nie ma sprawy, Wiesiek już wie, że może mu się trafić pasażerka, jedyna wątpliwość to była tylko taka: "ale w transporterku? bo luzem, to ja się nie podejmuję"![]()
niestety jeszcze we wtorek teściowa ma ostatnią wizytę u lekarza, więc TŻ będzie wracał albo w środę albo w czwartek, jak już będę pewna na 100% (tzn, jak już ruszy spod Hannoveru) to dam Ci jego numer telefonu i powiem, o której mniej więcej wejdzie w zasięg (bo bez sensu, żebyś dzwoniła na niemiecki numer, tak jak bez sensu, żeby on odbierał polski jeszcze w strefie niemieckiej). Lisia zostanie dowieziona z honorami
już od teraz można dać 1% na łódzkie schroniskowe wolontariuszki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości