LUCY URODZILA TRZY SLICZNE MALUSZKI :)) NOWE FOTKI S 97 :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 12, 2009 13:48

dołączam się do życzeń :torte:

Aniu impra będzie :piwa: :dance:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pt lut 13, 2009 13:02

Dzień dobry :)

chyba sarra i koty skacowani po imprezie :lol:

Anna Rylska

Post » Pt lut 13, 2009 13:23

:D :D

nie,nie bylo jeszcze imprezki bo do pracy trzena isc :twisted:
Malenka dzis konczy 8 tydzien.

Dal mnie one wciaz takie malenkie jeszcze choc smieszne mi sie juz wydaje jak Max lezy i cyca ciagnie :lol: jakis taki troszke za duzy do tego tzytza mi sie wydaje :D
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Pt lut 13, 2009 14:22

sarra pisze: :Dal mnie one wciaz takie malenkie jeszcze choc smieszne mi sie juz wydaje jak Max lezy i cyca ciagnie :lol: jakis taki troszke za duzy do tego tzytza mi sie wydaje :D

No właśnie, mógłby już go zostawić dla siostrzyczki :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob lut 14, 2009 1:56

siostrzyczka tez ciagnie :D tyle ze wtedy staram sie chlopakow troszke odganiac.
Ale malenka nadrabia,juz wczoraj po raz pierwszy wdrapala sie na drapak na samiusienka gore,tak lekko bez strachu i sama zeszla :D :D
Ona jest troche w tyle za chlopakami te rzeczy ktore oni robili okolo dwa tygodnie temu,prawie trzy ona robi dopiero teraz,ale to nic,najwazniejsze ze zalapuje i swietnie sobie radzi i jest silniejsza choc wciaz taka drobinka
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Nie lut 15, 2009 7:58

Brawo dla maluszków! Buziaczki i mizianki od Ciotki! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lut 15, 2009 12:07

sarra pisze:Ona jest troche w tyle za chlopakami te rzeczy ktore oni robili okolo dwa tygodnie temu,prawie trzy ona robi dopiero teraz,ale to nic,najwazniejsze ze zalapuje i swietnie sobie radzi i jest silniejsza choc wciaz taka drobinka

Nie martw się Sarro, najważniejsze że się rozwija. Miała jednak pecha, ale jednocześnie wielkie szczęście, że wszystko się dobrze skończyło. Pamietam, jak pisałaś, że z nią kiepsko, ale zobacz jak nadrobiła od tej pory :) Poza tym to kotka, i tak będzie mniejsza. A może jeszcze ustawić chłopaków, nigdy nic nie wiadomo :wink:

dominikams

Od: Sob lip 12, 2008 12:21

Post » Pon lut 16, 2009 13:34

Dzień dobry :)

co dobrego u kociaków?

Anna Rylska

Post » Pon lut 16, 2009 23:24

Witamy ciocie :D
futereczka juz zaczely brykac po calym domu 8O juz urzeduja z nami na dole,nawet rozwalaja sie na sofie.

Wstawiamy pare fotek

Maxio nakolannikowy a z boku Lucky Obrazek na swojej mini sofie Obrazek

Lucky Obrazek Lucky z Maxiem Obrazek

Charlinek Obrazek

Charlinek z wujkiem Samsonem Obrazek Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Śro lut 18, 2009 18:18

Witam cioteczki :D
Nikt naszych fotek nie oglada :(

A my rosniemy i coraz bardziej rozrabiamy,na szczescie jeszcze nie wchodzimy narazie na zadne szafki i tego typu wysokosci ale juz niedlugo... :D

poki co wujek Samson zakochany w maluchach na potege,chyba tak samo jak Lucy.Tuli je i obejmuje i bawi sie i pilnuje i nawet Luske walnie jak na maluchy warknie.A skolei Czika tak sie boi Luski ze ... zaczela mi sikac do lozka :( pierwszy raz w zyciu a ma juz prawie siedem lat.Boi soe zejsc na dol jak np siedzi na lozku to i tam sie zalatwi pod koldra :( Nie robi sie wesolo.Niewiem czy im to przejdzie,przeciez na poczatku sie tolerowaly.
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Śro lut 18, 2009 18:49

Ojojojoj!!! Sarro, a kuwetkę ma tam w sypialni? Blisko łóżka? Biedaczka, moze zamknąć drzwi, żeby wiedziała, że Luska ją nie dopadnie (moja starsza też Luśka, i też ma charakter, oj maaaaa.... :roll: )

dominikams

Od: Sob lip 12, 2008 12:21

Post » Śro lut 18, 2009 19:40

sarra pisze:Nikt naszych fotek nie oglada :(

Ogląda, ogląda i podziwia :love:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro lut 18, 2009 19:58

No jak nie ogląda... :twisted:

oglada, ogląda...

Maksio ma bardzo ciekawe umaszczenie.

A Lucky-Wiki - na filmiku - bardzo mi się podobała, jak straszyła Maksia. :D Tak śmiesznie podskakiwała...

Pozdrowionka dla kociastych...

A pamiętasz jak Czika ganiała Mo...

A jak Lucy traktuje Samsona i Mo?
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Czw lut 19, 2009 14:56

zaglądamy, zaglądamy :)

piekne maleństwa :love:

Anna Rylska

Post » Czw lut 19, 2009 18:19

O witamy ciocie :D

Dominikams wlasnie dzis myslalam o wstawieniu kuwetki,niestety,chociaz do tej pory mialy tylko dwie i bylo dobrze,tak sie porobilo dopiero od niedawna :( a ja tak bardzo nie chce ich oddzielac w osobnych pokojach,ale chyba narazie bede musiala,bo maluchy sa jeszcze male i jakby nie bylo Luska je chroni.Potem moze juz bedzie mniej agresji.

Borosiu,tak wlasnie bylo,Czika ganiala Mo-i wciaz to robi jak ma okazje :twisted: a Luska gania Czike
Lucy traktuje Samsona dobrze,nie ma zadnej nici nieporozumien miedzy nimi,czasem nawet jak to Samson potrafi ja pacnac lapa a ona nic,co do Mo to Luska tez jest w porzadku tylko wiesz jak to Mo ona nie lubi innych kotow i juz,nawet na maluchy syczy i marudzi :evil: Luska Cziki tez non stop nie gania,tylko jak sie zejda wszystkie trzy-tzn spotkaja sie przypadkowo- Mo Czika i Luska to jest tak: Mo jeczy wtedy bo przeciez jakze ona nie lubi innych a tu az dwie inne panny na jej drodze no i Mo nie lubi Cziki,wiec ona marudzi a Czika w tym amym czasie zaczyna syczec i warczec chyba na Luske albo ogolnie.I tak sobie posiedza,w koncu Czika zaczyna zwiewac,a wiadomo jak jedno ucieka to trzeba gonic.No i Luska za nia,i zaczyna sie mlyn,i sie piora :roll:
Tak to wyglada.Do tej pory bylo tak,ze tylko Mo miala swoje widzi mi sie a reszta lazila po calym domu i sie nawzajem tolerowala.W tej chwili i Mo i Czika nie opuszczaja wysokosci okien i szafek kuchennych.Co do Cziki to jestem w szoku bo to jest maly agresor i nie spodziewalam sie ze jakikolwiek kot sprowadzi ja do poziomu szafek kuchennych i lozka i ze ona kiedykolwiek sie bedzie bala,ale tak sie wlasnie dzieje a ja mam stresa na maxa!! 8O :(

A maluchy wlasnie skacza z drapaka na moje plecy,wlaza mi na glowe i zaplatuja sie w moje kudly,soedza na ramionach itp :D
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

[poprzednia][następna]