Moderator: Moderatorzy
MagdaGdynia pisze:saszki na jak szczupła albo na jak gruba łyskę(numer 17 chyba)
Olinka pisze:Czy różowa bluzeczka nr 24 ma coś pomarańczowego na rękawkach? I jaki to mniej więcej rozmiar?
justyna8585 pisze:Olinka pisze:Czy różowa bluzeczka nr 24 ma coś pomarańczowego na rękawkach? I jaki to mniej więcej rozmiar?
to pomarańczowe,to część metki
Olinka pisze:justyna8585 pisze:Olinka pisze:Czy różowa bluzeczka nr 24 ma coś pomarańczowego na rękawkach? I jaki to mniej więcej rozmiar?
Dzięki, to w takim razie biorę w opcji "Kup teraz".
I nr 26 za wywoławczą.
malgosiab pisze:kup teraz :
nr 10 kozaczki,
nr 23 tunika,
nr 43 bliżniak
justyna8585 pisze:Olinka pisze:justyna8585 pisze:Olinka pisze:Czy różowa bluzeczka nr 24 ma coś pomarańczowego na rękawkach? I jaki to mniej więcej rozmiar?
Dzięki, to w takim razie biorę w opcji "Kup teraz".
I nr 26 za wywoławczą.
Nie zdązyłam zaaktualizować,bo nie miałam netu-nr 26 został sprzedany na dogomanii dla psiaków...także zastanów sie,czychcesz nadal różową...mam jeszcze nową białą bluzke na ramiączkach rozm L,fajna jest ale na zdj kiepsko wychodzi, dwuwarstwowa...moge wkleić zdj,jesli chcesz...oprócz tego 2 nowe tuniki z metką-szara i kremowa, są świetne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości