O!

Gdzie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kinga w. pisze:W małopolskiem. 56km od Krakowa na Tarnów i Rzeszów drogą nr 4, u zbiegu z drogą nr75. wiodącą do Krynicy. Okocim, browar...
Mieszkam przy browarze Brackiego..![]()
![]()
![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:W małopolskiem. 56km od Krakowa na Tarnów i Rzeszów drogą nr 4, u zbiegu z drogą nr75. wiodącą do Krynicy. Okocim, browar...
![]()
![]()
A ja mam z okna widok na Uszwicę i zaraz za nia browar Okocim.
kinga w. pisze:Tak. Zwykle to ja pstrykam więc ciężko coś znaleźć...
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:W małopolskiem. 56km od Krakowa na Tarnów i Rzeszów drogą nr 4, u zbiegu z drogą nr75. wiodącą do Krynicy. Okocim, browar...
![]()
![]()
A ja mam widok na zagrabanicęCzyli Czechy!
![]()
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:W małopolskiem. 56km od Krakowa na Tarnów i Rzeszów drogą nr 4, u zbiegu z drogą nr75. wiodącą do Krynicy. Okocim, browar...
![]()
![]()
![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:W małopolskiem. 56km od Krakowa na Tarnów i Rzeszów drogą nr 4, u zbiegu z drogą nr75. wiodącą do Krynicy. Okocim, browar...
![]()
![]()
![]()
Mocne! Ty skąd?
Hannah12 pisze:Nie dość, że pałęta to jeszcze koty przewozi z jednego końca Polski na drugi.
kinga w. pisze:Cała Polska się tu pałęta! Dziewczyny z Tarnowskich Gór... (Kurde! Na festiwalu tam byłam z Bździągwą!), Ty ze Śląska Cieszyńskiego, ja z Małopolski... Fajniście!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości