Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:O mamo....ja się NIGDY nie połapię..Wielbłądku,proszę o prywatny kurs!!!!
Anuk pisze:kalair pisze:O mamo....ja się NIGDY nie połapię..Wielbłądku,proszę o prywatny kurs!!!!
Tia, zwłaszcza odróżniania od siebie czarnych i prawie czarnych. Kurs terenowy zakończony egzaminem praktycznym (Wielbłąd wnosi modela i trzeba go zidentyfikować
Wariant podyplomowy: odróżnianie końcówek ogonów!
Wielbłądzio pisze:bierz, bierz póki rozdaję coś lepszego, bo możesz dostać w promocji jeszcze Liszka
Anuk pisze:kalair pisze:O mamo....ja się NIGDY nie połapię..Wielbłądku,proszę o prywatny kurs!!!!
Tia, zwłaszcza odróżniania od siebie czarnych i prawie czarnych. Kurs terenowy zakończony egzaminem praktycznym (Wielbłąd wnosi modela i trzeba go zidentyfikować
Anuk pisze:AHA!
Wykryłam, że te koty są głodzone!
Kotów sześć, a miska jedna!
Anuk pisze:AHA!
Wykryłam, że te koty są głodzone!
Kotów sześć, a miska jedna!
Wielbłądzio pisze:Anuk pisze:kalair pisze:O mamo....ja się NIGDY nie połapię..Wielbłądku,proszę o prywatny kurs!!!!
Wszystkie czarne i prawie czarne mają ogony nie do odróżnienia![]()
A poza tym:
1. Nic białego nie mają: Ropucha, Bolcia i Bidusia.
2. Ropucha jest tłusty, niezgrabny i jest jedynym wśród całych czarnych facetem.
3. Bolusia jest zgrabna i filigranowa, Bidzia ma marne futerko i sporą martwicę na środku grzbietu, poza tym jest kaleką.
4. Jedyny pingwin to dziczyzna Dunia. Jest nie do pomylenia, ponieważ ma wzrok morderczyni i na każdy gest wykonany ręką spiernicza w oka mgnieniuZresztą co tu odrózniać, jeśli Duńki większośc gości nie widuje
.
5. Maciuś jest największy, ma krawacik pod szyją, parę plamek na brzuchu i wystarczy go choćby na moment dotknąć, żeby uruchomić aparat głośnomruczący
6. Plunio też ma biały krawacik i parę plamek na brzuszku, ale poza tym ma przecież kultowe niepowtarzalne paluszki u tylnych nóg![]()
To takie proste![]()
Krówka jest tylko jedna, typowy buras też jeden... no i jeden marmur
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 34 gości