CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(58) ośmiolatek z interwencji :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 12, 2009 13:26

Wpoldotrzeciej, gdybym tylko miała trochę czasu :( Obiecuję poprawę, ale dokocenia na razie odmawiam :wink:. Póki mogę :P.

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Czw lut 12, 2009 13:47

Nie wiem, czy metraż naszego mieszkanka zniesie duże dokocenie, ale obawiam się że prędzej czy później zastosuję się do Twojego apelu :smokin:.

Mam nadzieję, że nie skończy się to rozwodem :twisted: .

Basiu, trzymam kciuki za owocną rozmowę!
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Czw lut 12, 2009 15:10

Pamiętacie Axela - tramwajarza, który nie dawno został adoptowany :D
Axel nazywa się teraz Maurycy i bardzo lubi pozować do zdjęć. Rodzina jest w nim zakochana, a on uczestniczy we wszystkim co się w domu dzieje, szczególnie w porannej i wieczornej toalecie - uwielbia łazienkę :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw lut 12, 2009 16:21

Dzisiaj do swojego nowego domku pojechał Sylwester. Będzie pierwszym kotem swojej Dużej. W domu rodzinnym Pani zawsze miała pieski, ale czuła, że brakuje jej kociastego. Gdy wyfrunęła z gniazda rodzinnego postanowiła spełnić swoje marzenie. Przyznam, że miałam małe wątpliwości bo Pani była zleksza zielona w temacie, ale prócz rozmowy zleciłam jej poczytanie kociego ABC na miau. Odrobiła "zadanie domowe" i wróciła po swego wybrańca wraz z całym wyposażeniem dla niego. Pozostaje jej jedynie zabezpieczyć okna. Na razie nie będzie ich otwierać, a na wiosnę mają być już gotowe. Kobieta mieszka blisko schroniska więc inwigilacja będzie na bank :twisted: Gdy Pani poczuje się już pewnie w roli kociej opiekunki to sprawi Sylwkowi towarzysza - do tego nie trzeba było jej przekonywać.

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Czw lut 12, 2009 16:29

Super! gratuluję ! :)

:dance: :dance2:

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Czw lut 12, 2009 16:45

Barbara Horz pisze:Odkryłam piękne zdjęcia naszych kotów w albumie Ani_Zbyska i za jej zgodą umieszczam je do ogólnego podziwiania :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ale mamy śliczne koty :love:

Wyręczyłaś mnie :wink:

Ana_Zbyska

Od: Śro kwi 16, 2008 18:20

Post » Czw lut 12, 2009 16:51

W związku z adopcją Sylwka Papugi ze Stroszka proszą o Hokusa :)

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Czw lut 12, 2009 20:06

Dostałam kiedyś ( :oops: ) zdjęcia mojego byłego tymczasa- Clyde'a- Maćka ;)
W związku z brakiem czasu, pamięci i tysiąca innych rzeczy odwlekałam jak mogłam ich wstawienie tu, w końcu jednak i Maciek doczekał się posta poświęconego tylko jemu ;) No i w pewnej mierze jego Opiekunce- Edycie ;)
Wydaje mi się, że już kiedyś wstawiałam tą ostatnią fotkę, ale pewna nie jestem, więc wrzucam jeszcze raz ;)
Dodam, że była to profesjonalna sesja zdjęciowa :)

Kiedyś Maciek u mnie:
Obrazek- małe, wystrachane cuś ;) co reagowało tylko na ruchy myszki ;)

I dziś :) Piękny, dostojny i cudownie pozujący- Sir Maciej I ;)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mój komentarz ogranicza się tylko do : :love: :love: :love:

Oczywiście jak przystało na kociego arystokratę nie obyło się bez alergii pokarmowej, ale wszystko już w porządku :)

Macho

Post » Czw lut 12, 2009 21:37

Mamy problem transportowy i nie ma jak przewieźć Dominiki do Krakowa w ten weekend. Chyba że znajdzie się ktoś zaufany jadący z okolic TG do Krakowa...
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Czw lut 12, 2009 22:55

Sylwester :dance: :balony: :dance2:

Macho Maciek jak przystało na każdego kociego Maćka piękny :love:

Jestem po spotkaniu z Prezydentem :smokin: Jest dobrze, zdołałam zainteresować go problemem sterylizacji miejskich kotów , cdn niebawem :wink:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw lut 12, 2009 23:04

Ech, te Maćki to fajne chłopaki :1luvu: Prezydent co prawda nie Maciek, ale kiedys też był fajnym chłopakiem, więc może coś mu z tych czasów zostało 8) :)

Sylwester, bardzo sie cieszę :dance:
Kiwaczek i Spółka zapraszają http://www.kiciokociolek.blogspot.com/
Obrazek Obrazek

bea69

Od: Nie wrz 28, 2008 19:30

Post » Pt lut 13, 2009 10:28

:love:
A pamiętam, jak przyjechałam po Zagadkę i myślałam, żeby zabrać od razu dwupak :wink: :wink: stchórzyłam i proszę, jaki mnie ominął rarytsas :wink:
Macho, moje kocię tez chce posta tylko o niej :D
Obrazek Obrazek

wpoldotrzeciej

Od: Pt kwi 18, 2008 9:08

Post » Pt lut 13, 2009 16:28

Aga- to dawaj fotki na maila i będzie post tylko o Sofii- Zagadce ;)

A jak ona? dalej podbiera obierki z kartofli? dalej taka chuda? ;)

Widzisz co narobiłaś? Maciek KOCHAŁ Sofię, a Ty ich rozdzieliłaś, więc teraz żałuj :twisted: :twisted: :twisted: jakby co to mamy mnóstwo kotów... :twisted:

Macho

Post » Pt lut 13, 2009 21:16

Hej Witamy Wszystkich! :D
Maćkowi pazury ześlizgują się z klawiatury, więc mnie ubrał w pisanie, a ja pierwszy raz na jakimkolwiek forum, więc proszę o wyrozumiałość :)
Maciek bardzo dziękuje za wszystkie ciepłe słowa :) i też gorąco prosi o zdjęcia Sofi-Zagadki, tak? W poniedziałek będziemy obchodzić roczek w nowym domu, początki były trudne, pierwsza noc pod kołdrą z pazurami wbitymi w moja piżamę, a teraz , Król Lew :P Maciek nie chce mi powiedzieć , czy przestał już cierpieć po rozłące z Zagadką, ale ja samolubnie się cieszę, że jest z nami :) Jego urok osobisty łamie niewieście serca, tak skutecznie, że nawet na profesjonalną sesję zdjęciową się "załapał" i przez Pania Jolę na jej forum został okrzyknięty Mistrzem Modelingu. Fakt, pozował niewiarygodnie, nie rozpoznawałam mojego kota :) Pozdrawiamy ciepło wszystkie kicie i ich cudownych opiekunów:) Do kolejnego kliknięcia, Maciek przesyła długie Miauuu! czas na wieczorne aportowanie myszki :) ( W aportowaniu jest lepszy od mojej suczki) :D

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Pt lut 13, 2009 21:22

same dobre wiadomosci :D 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

trzymam za prezydenta :D

i dostalam juz PIT, jutro sie rozliczam i natychmiast wysylam :lol: wiec dodatkowe fundusze beda wczesniej w tym roku :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

[poprzednia][następna]