Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mpacz78 pisze:nie mogłam się powstrzymać naprawdę niezłe:
http://www.youtube.com/watch?v=TZ860P4i ... ture=email
mpacz78 pisze:Czarnuszek śliczny, a gdzie on tak buszował ze tak nos uwalał
soso pisze:mpacz78 pisze:Czarnuszek śliczny, a gdzie on tak buszował ze tak nos uwalał
w Smekcie![]()
To jest baaardzo nietypowy kot - u weterynarza: p. doktor mówi, że zastrzyk bezbolesny - oczywiście kot, gdy go dostanie wyrywa się i wrzeszczy w niebogłosy, p.doktor mówi - teraz bidulku będzie bolało, ten zastrzyk jest okropny dla kotów - kot go nawet nie zauważa
Chodzi za mną, miauczy, mruczy, nie lubi jeść w samotności, gdy mu daję karmę i wychodzę do innego pokoju, biegnie za mną i woła mnie, miauczac w niebogłosy, dopiero jak wracam z nim w okolice miski, zaczyna jeść :] Ulubione miejsce odpoczynku - ostatnio laptop Adama; nie ma to jak rozwalić się na klawiaturze. Kochany jest - i az mi sie wierzyć nie chce, ze ma więcej niż rok :]
sabina skaza pisze:dzis rano dzwoniła do mnie p. marta z biblioteki w sopocie, czytała artykuł w mmtrojmiasto. była pod wrażeniem, nie może być dt- bo ma alergię- ale chce nam pomóc rozpowszechniając ulotki z naszym logo i adresem str.internet., ma napisac jeszcze do majki do biura. pani chce sama pokryć koszty wydruku ulotek, dotyczących sterylizacji/kastracji i opieki nad dzikimi kotami. fajnie co? zaczynamy trafiać do ludzi![]()
![]()
![]()
![]()
co myślicie? poprosić tą panią o rozpowszechnianie ulotek o nas?
sabina skaza pisze:kinga jakiś czas temu zrobiła fajną ulotke- samo logo pkdt i numer tel. informacyjnego. jeżeli chcecie taką ulotkę- to możemy wam wysłać, można zawiesić np. w zaprzyjaźnionych sklepach weterynaryjnych i u naszych wetów. wysłałam ta ulotkę pani z biblioteki z sopotu do rozpowszechniania.
majeczko, a może by tak ta ulotkę kingi wstawić na nasza str.internet? wtedy każdy by mógł sobie ją ściągnąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 15 gości