Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dora750 pisze:Szukam na CITO domków:
Mysza 13 lat, Puśka ok. 10 (albo troszkę mniej, 8, nie jestem pewna). Domki tymczasowe możliwe, ale może ktoś by zechciał je wziąć obie na Stałe? Za dużo pragnę? Tak, ale one już szukają domu 4 raz! Wzięte z ulicy przez moją babcię. Babcia zmarła, wzięli je ludzie w zamian za wynajem mieszkania i wyrzucili na dwór do lasu. Odebrała je mama i zabrała do siebie. Mama zmarła, znów są niczyje! Kochają się jak siostry, jedna za drugą staje murem. Mysza wysterylizowana, Pusia na Proverze.
kinga w. pisze:ok. ja mogę w kazdej chwili. A mówi Ci coś Scunthorpe?
dora750 pisze:kinga w. pisze:ok. ja mogę w kazdej chwili. A mówi Ci coś Scunthorpe?
Jakieś miasto w UK. Nic poza tym. A powinno mi coś mówić?
kinga w. pisze:...i posiedzi do kwietnia 2010r jak bardzo by nam się to nie podobało.
dora750 pisze:kinga w. pisze:...i posiedzi do kwietnia 2010r jak bardzo by nam się to nie podobało.
Jak mus to musSzybko zleci
kinga w. pisze:dora750 pisze:kinga w. pisze:...i posiedzi do kwietnia 2010r jak bardzo by nam się to nie podobało.
Wykorzystam czas na dokocenie... NIech nie myśli ze można kobietę bezkarnie zostawic na tak długo.
dora750 pisze:kinga w. pisze:dora750 pisze:kinga w. pisze:...i posiedzi do kwietnia 2010r jak bardzo by nam się to nie podobało.
Wykorzystam czas na dokocenie... NIech nie myśli ze można kobietę bezkarnie zostawic na tak długo.
A jako prezent zażycz sobie brytyjskiego kota![]()
dora750 pisze:On ma tą lecznicę ze wspólnikiem już kupę lat. Drugą na wsi. Typowy dr od krów![]()
Na wtorek jesteśmy umówieni z innym wetem.
dora750 pisze:Szukam na CITO domków:
Mysza 13 lat, Puśka ok. 10 (albo troszkę mniej, 8, nie jestem pewna). Domki tymczasowe możliwe, ale może ktoś by zechciał je wziąć obie na Stałe? Za dużo pragnę? Tak, ale one już szukają domu 4 raz! Wzięte z ulicy przez moją babcię. Babcia zmarła, wzięli je ludzie w zamian za wynajem mieszkania i wyrzucili na dwór do lasu. Odebrała je mama i zabrała do siebie. Mama zmarła, znów są niczyje! Kochają się jak siostry, jedna za drugą staje murem. Mysza wysterylizowana, Pusia na Proverze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 470 gości