dzidzia pisze:To mogę już powiedzieć Tosia ma domek i to domek taki najlepszy. Joanna dziś ją odbiera o godz 17-18
Pamiętaj o zdjęciach.
dzidzia pisze:To mogę już powiedzieć Tosia ma domek i to domek taki najlepszy. Joanna dziś ją odbiera o godz 17-18
Wszystko w porządkuMaFi czuje się już jakby był z nami od zawsze. Chyba też jeszcze tęskni, bo czasem ni z tego ni z owego zaczyna pomiaukiwać...Poza tym uwielbia przeglądać się w lustrze. Może myśli, że to któryś z kolegów? Aha - i pogadać też lubi. Czasem jak mówię do niego, to mi odpowiada coś tam w tym swoim kocim języku
Łobuzuje ze swoją piłeczką, a w myszce to po prostu jest zakochany
Pozdrawiamy - Marta, Filip i MaFi.

kotika pisze:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~Nieśmiała Cheri.~~~~~~
Pochodzi z ul. Szerokiej. Złapałam ją w św. Bożego Narodzenia razem z dwiema siostrami, jako 2 miesięcznego kociaka. Mała szybko się oswajała, mruczała na kolanach, lubiła głaski i została wyleczona z kk.
Szybko znalazła domek, który miał się nią dalej zająć. Niestety po kilku miesiącach kociak wrócił do mnie, poniewaz nie spełnił oczekiwań nowego domu.
Jaka jest Cheri? Pozwala i lubi głaski, jednak jakieś bardzo gwałowne ruchy mogą ją przestraszyc. Uwielbia kocie towarzystwo, jest łagodna i bardzo miła i oczywiście w pełni kuwetkowa. A oto ona.![]()
![]()
![]()
Cheri: około 9 m-cy, wysterylizowana, zaszczepiona, doskonała na towarzysza dla drugiego kota, nie boi się psa, spokojna i miła.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
waikiki pisze:HOP PO DOMKI![]()
![]()
![]()
Sezon się zbliża - kotika będzie mieć pełne łapki kocich łapek
Rooda pisze:Uprzejmie proszę o zdjęcie mojej kotki z pierwszej strony
Przecież ona ma dom
Agnieszka Marczak pisze:...
Mistrzostwo świata to zdjęciae jak ziewa jest booooooskie
kotika pisze:Agnieszka Marczak pisze:...
Idealne dla stomatologa.
Agnieszka Marczak pisze:kotika pisze:Agnieszka Marczak pisze:...
Idealne dla stomatologa.
Chętnie bym je sobie wydrukowała chociaż stomatologiem nie jestem
Mnie się wydaje, że chłopak ma się dobrze.
Umie walczyć o swoje, żre dużo, a nade wszystko czuje się jak PAN!
Wydaje mi się, że pokochał mnie, ale tego jeszcze nie wiem.
Jedno tylko mnie w nim wkurza: puszcza strasznie śmierdzące bąki, dziad jeden… Ale w sumie mnie to nie dziwi, bo zwykle faceci tak mają…
Pozdrawiam serdecznie,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 14 gości