Moderator: Estraven
Avian pisze:A dzisiaj mamy znów uroczystość - 16 lat temu zamieszkał z nami mały osmarkaniec RychuBył taki maleńki ... pierwszą noc spał na moim policzku, łapką sobie w moim uchu gmerał ... taki maleńki ...
Jak ten czas leci

Avian pisze:Dzień dobry
Wprawdzie poniedziałek, ale nie tak źle, bo jutro mam urlop i jadę nach stolica![]()
A dzisiaj mamy znów uroczystość - 16 lat temu zamieszkał z nami mały osmarkaniec RychuBył taki maleńki ... pierwszą noc spał na moim policzku, łapką sobie w moim uchu gmerał ... taki maleńki ...
Jak ten czas leci
dalia pisze:Avian pisze:Dzień dobry
Wprawdzie poniedziałek, ale nie tak źle, bo jutro mam urlop i jadę nach stolica![]()
A dzisiaj mamy znów uroczystość - 16 lat temu zamieszkał z nami mały osmarkaniec RychuBył taki maleńki ... pierwszą noc spał na moim policzku, łapką sobie w moim uchu gmerał ... taki maleńki ...
Jak ten czas leci
Tak sobie poczytałam i poogladałam cudnego Rycha i muszę zapytać..
kiedy Rychu ma urodzinki?
chyba nie 9 lutego?
niemożliwe by było chyba, aby Rychu, Dalia i Dunia urodziły się tego samego dnia
Avian pisze:Hello
Duza już przyjechała, ale jeszcze do roboty poszła ... razem z naszym jedzonkiem![]()
Ale słyszałem jak mówiła do swojej Dużej, ze ma pełną torbę jedzonka dla nas, tak pełną, że nie może unieść![]()
Gagat wyczekujący
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości