. Przekażę Kaowcowi. Na pewno go to uspokoi, bo już się obawiał, że Karmelek jest w złym domku, w którym nikt go nie rozumie Moderator: Estraven
. Przekażę Kaowcowi. Na pewno go to uspokoi, bo już się obawiał, że Karmelek jest w złym domku, w którym nikt go nie rozumie alus1 pisze:amyszka pisze:Chat pisze:Proponuje dorobic lasce tak ze trzy pary nogMoze jej sie uda zbiec.
To by się przydało bo od tego machania to mnie ręka boli![]()
no ale masz trochę aerobiku przy okazji więc nie marudź
amyszka pisze:Karmel ją nieraz gubi po drodze i drze japę i patrzy na mnie z wyrzutem ...no ożyw ją !
JoasiaS pisze:No to good. Przekażę Kaowcowi. Na pewno go to uspokoi, bo już się obawiał, że Karmelek jest w złym domku, w którym nikt go nie rozumie
![]()
![]()

JoasiaS pisze:amyszka pisze:Karmel ją nieraz gubi po drodze i drze japę i patrzy na mnie z wyrzutem ...no ożyw ją !
A ty wiesz, że on drze japę dokładnie tak samo jak Milka! Gdybym nie widziała obrazu, byłabym pewna, że to nagranie Milkowego głosu
amyszka pisze:JoasiaS pisze:No to good. Przekażę Kaowcowi. Na pewno go to uspokoi, bo już się obawiał, że Karmelek jest w złym domku, w którym nikt go nie rozumie
![]()
![]()
Wszytko robię co mi kot zagra na nosie -rozumiemy się bez słów... ale on mnie wykorzystuje...
amyszka pisze:Fipippo był pierwszy na liście![]()
Dla stęsknionych -miauczący Karmelito z lasencją![]()
FilmikKocie zaloty
Kociama pisze:amyszka pisze:Fipippo był pierwszy na liście![]()
Dla stęsknionych -miauczący Karmelito z lasencją![]()
FilmikKocie zaloty
Witaj amyszko i Słodziaki Kociaki![]()
My naszego filipka też nazywamy Fipipo czasem![]()
Filmik z Karmelkiem jak zwykle słodki,mniam
Całuje Was mocno
Szkoda że nie posłałam do Was tego holnego co u nas duje samo by sie wuodkurzało wszystko![]()
Karmelku z dedykacją dla Ciebie Kwiatuszku
http://www.youtube.com/watch?v=Rooyt3pt ... ture=email
alus1 pisze:Chciałam powiedzieć że oglądając z dźwiękiem dzisiejszy film trafiłam na film gdzie znęcają się nad rudzielcem http://www.youtube.com/watch?v=DR463-H5 ... annel_page

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Lifter, nfd, pibon i 18 gości