Zjadła wreszcei trochę serka wiejskiego ze śmietaną, dałam jej przed chwilą mieso, ale nie chciała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Sterylka jest na fundację, cała reszta pójdzie na moje konto, czyli ja będę zobowiązana do zapłaty. Wizyta i badanie weta jak najbardziej, badanie krwi to koszt 60,00 - 80,00 zł. (w zależności od profilu), wszelkie testy też kosztują, ewentualne leki...
Jaką kwotę lekarze z pogotowia byliby skłonni przeznaczyć na Tereskę?
Dominika - pamiętaj, że kotka musi być na czczo, zabierz już jej jedzenie, zostaw tylko wodę. I nie karm do powrotu z lecznicy (dopiero jutro wieczorem, małe porcje).
Jana pisze:Sterylka jest na fundację, cała reszta pójdzie na moje konto, czyli ja będę zobowiązana do zapłaty. Wizyta i badanie weta jak najbardziej, badanie krwi to koszt 60,00 - 80,00 zł. (w zależności od profilu), wszelkie testy też kosztują, ewentualne leki...
Jaką kwotę lekarze z pogotowia byliby skłonni przeznaczyć na Tereskę?
Dominika - pamiętaj, że kotka musi być na czczo, zabierz już jej jedzenie, zostaw tylko wodę. I nie karm do powrotu z lecznicy (dopiero jutro wieczorem, małe porcje).
magdaradek pisze:Jana, właśnie rozmawiam z tym moim znajomym. Czy możesz podać mi na PW nr konta on wpłaci na te badania 100 zł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tundra i 34 gości