Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bandytka pisze:Mafi to wredol a człowiek nie robot. W ciągu nocy zero snu. Ja wiem, że ona nie lubi być sama ale nie mogę jej wypuścić na pokoje póki jest chora. Uskutecznia więc śpiewanie gorzkich żali i doskonale wie jak otworzyć drzwi klamką. Ona to istny wulkan energii pomimo tego zapalenia. A ja się chyba zamieniam w Anioła Stróża z podkrążonymi gałami. Z racji nie przespanej nocy wet czeka nas w godzinach popołudniowych.
MaybeXX pisze:Bandytka pisze:Mafi to wredol a człowiek nie robot. W ciągu nocy zero snu. Ja wiem, że ona nie lubi być sama ale nie mogę jej wypuścić na pokoje póki jest chora. Uskutecznia więc śpiewanie gorzkich żali i doskonale wie jak otworzyć drzwi klamką. Ona to istny wulkan energii pomimo tego zapalenia. A ja się chyba zamieniam w Anioła Stróża z podkrążonymi gałami. Z racji nie przespanej nocy wet czeka nas w godzinach popołudniowych.
Biedny kot też nie spał
andziula20 pisze:Zapoznałam się z wątkiem i trzymam kciuki za Mafi!![]()
![]()
Bandytka pisze:Gaculek ostrzegała, że Mafi jeszcze nie raz mnie zaskoczy. Zaczęła mi ciumkać skarpetę na nodzew efekcie jest mi mokro i jestem obśliniona
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Lifter, Wojtek i 148 gości