goowniana sprawa :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 06, 2004 22:39

RyuChanek i Betix pisze:A ile zwierzaki są razem bo jeśli wcześniej tak nie robiła a teraz tak, to może zrobic jednak jakieś badanie krwii. 12 lat to już zaawansowany wiek :?

Pisałam wyżej - dziewczyny są razem od jakiegoś półtorej miesiąca; wtedy przyszła do nas Salma. Ja podejrzewam, że może to być jakaś złośliwość, coś w stylu "Ja tu byłam od zawsze, a teraz ty kocie przyszłaś i zatruwasz mi życie to za karę pozżeram twoje goowna", ale w sumie nie wiem czy to ma jakiś związek z tzw. psią psychologią
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Śro sty 07, 2004 0:00

sabianka pisze:
RyuChanek i Betix pisze:A ile zwierzaki są razem bo jeśli wcześniej tak nie robiła a teraz tak, to może zrobic jednak jakieś badanie krwii. 12 lat to już zaawansowany wiek :?

Pisałam wyżej - dziewczyny są razem od jakiegoś półtorej miesiąca; wtedy przyszła do nas Salma. Ja podejrzewam, że może to być jakaś złośliwość, coś w stylu "Ja tu byłam od zawsze, a teraz ty kocie przyszłaś i zatruwasz mi życie to za karę pozżeram twoje goowna", ale w sumie nie wiem czy to ma jakiś związek z tzw. psią psychologią

raczej
"jak juz tu musi byc ten wstretny kot, to niech ja sie choc na super przekaska zalapie :twisted: "
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Śro sty 07, 2004 9:57

Psy jedzą kupy, niestety... :(
Florcia
Obrazek

ako

Od: Czw kwi 17, 2003 15:02

Post » Śro sty 07, 2004 14:53

jedza bo lubia. Nie jest to kwestia zlosliwosci.
Ja Gucia oduczac nie bede bo najmlodszy juz nie jest a i tak nam sie podoba taki jaki jest ;) mimo ze te goowna musze non stop zbierac
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Śro sty 07, 2004 17:19

Ja bym tam oduczała, czasami wystarczy stanowcze "niewolno!". Nie wyobrażam sobie zeby moja psina miała TO jeść przy 8 kotach, pewnie by umarła z przejedzenia. Na a buzi bym od niej nie chciala dostać :roll: Przyznacie ze to przedewszystkim niezdrowe jedzenie, pełno pasozytów, ich jajek, cyst...A kochac pieska oczywiście jak najbardziej przecież dalej jest kochany, jedyny, cudowny i bardzo mądry!
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Śro sty 07, 2004 19:14

Gucia nie da sie przylapac a kuwet zabezpieczyc tez nie ma jak. Robi to zwykle pod nasz nieobecnosc..potem znajdujemy tylko slady :?
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Czw sty 08, 2004 14:06

Ach ten Gucio :lol: Ja moja suczke oduczyłam zanim przyszły koty, bo robiła to jak była młodzitka na spacerze, to było obrzydliwe, no bo jak potem dać jej buzi. 8O Ale potem była bardzo pilnowana i jak tylko szła wachać wołałam "nie wolno" słuchała więc dostawała w nagrodę głaski, a czasami ciasteczko. Jesli zdarzyło jej sie nie posłuchać to dostawała symbolicznego klapsa i mówiłam brzydki piesek, a ona bardzo nie lubi jak sie na nią gniewają. Nauczyła sie szybko i teraz kupki omija dalekim łukiem i tylko nosem z daleka nawąchuje.
WSZYSTKIE PIESKI SĄ KOCHANE!!!
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

[poprzednia]