Nie ma to jak okłady z kotków

Nawet nie próbuj wybijać Sznyckowi zębów

Buziaki i miziaki dla koteczków .Froda ucałuj za decyzję pozostania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:Jak dobrze że już jesteśSmutno tu było bez Ciebie...i Kotletowego klanu
![]()
![]()
Avian pisze:Jakie straszne rzeczy tu czytam o Sznyckowych zębach![]()
Wybijanie?
Od razu sobie wyobraziłam dresiarza z bejsbolem ....
smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:Dostaje małe porcje wołowiny lub fileta i jest zachwycony. Pewnie przy tej diecie jego odchudzanie szlag trafi
Przecież napisałaś, że MAŁE porcje, to w ciom dieło?
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:Dostaje małe porcje wołowiny lub fileta i jest zachwycony. Pewnie przy tej diecie jego odchudzanie szlag trafi
Ano w tym, że przy chrupkach nie domagał się dokładki...
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:JoasiaS pisze:Dostaje małe porcje wołowiny lub fileta i jest zachwycony. Pewnie przy tej diecie jego odchudzanie szlag trafi
Ano w tym, że przy chrupkach nie domagał się dokładki...
smoczyca3g pisze:Ja zważyłam mojego "Gabrysia" w weekend... 7kg!!i nie jest to tocząca się kulka na 4 łapach
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Ja zważyłam mojego "Gabrysia" w weekend... 7kg!!i nie jest to tocząca się kulka na 4 łapach
Może ma inną budowę. Sznyc jest niewysoki i przysadzisty. 6.5 kg naprawdę było widać. Teraz jest już lżejszy, ale i tak nadwaga rzuca się w oczy.
alus1 pisze:JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Ja zważyłam mojego "Gabrysia" w weekend... 7kg!!i nie jest to tocząca się kulka na 4 łapach
Może ma inną budowę. Sznyc jest niewysoki i przysadzisty. 6.5 kg naprawdę było widać. Teraz jest już lżejszy, ale i tak nadwaga rzuca się w oczy.
Oj Asieńko on ma puchate futerko![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 34 gości