Moderator: Estraven
annette88 pisze:No dobra.. Bartek jedzie z Melanie do weta na Kobierzyńskiej, jeśli będzie otwarte. Udało mi się znaleźć o nim dobrą opinię. Został poinstruowany co i jak.. najgorsze to, że owszem, mieliśmy iść do weta w tym tyg, ale się zaszczepići znowu się nam odwlecze, boje się, że przepadnie
głupia, głupia, głupia baba.. głupie kaloryfery, głupie panele ;/
MaryLux pisze:Melusinku, biedactwo, dlacego Ci Duza zapaliła pęchez?
Inka zmartwiona
MaryLux pisze:annette88 pisze:No dobra.. Bartek jedzie z Melanie do weta na Kobierzyńskiej, jeśli będzie otwarte. Udało mi się znaleźć o nim dobrą opinię. Został poinstruowany co i jak.. najgorsze to, że owszem, mieliśmy iść do weta w tym tyg, ale się zaszczepići znowu się nam odwlecze, boje się, że przepadnie
głupia, głupia, głupia baba.. głupie kaloryfery, głupie panele ;/
Weź mnie nie strasz, ja jutro kładę panele w chałupie
annette88 pisze:MaryLux pisze:Melusinku, biedactwo, dlacego Ci Duza zapaliła pęchez?
Inka zmartwiona
Duża nie dopilnowała
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Melusinku, biedactwo, dlacego Ci Duza zapaliła pęchez?
Inka zmartwiona
Duża nie dopilnowała
Strasne

annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Melusinku, biedactwo, dlacego Ci Duza zapaliła pęchez?
Inka zmartwiona
Duża nie dopilnowała
Strasne
nie narzekaj więc na swoją Dużą, bo mogłam Ci się trafic ja
Hannah12 pisze:To wrażenia w wizyty jak najbardziej pozytywne.
Socjologia trudna?, moje starsze dziecię trzy lata temu ukończyło studia socjologiczne i bardzo je chwaliła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości