hopsnę piekną kotę

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
tillibulek pisze:Liwia jest cudowna. Marzy mi się szylkrecia...![]()
hopsnę piekną kotę
Pieczarka pisze:To ja też potwierdzam że rozmowy trwają. Dom jest super fajny ale okrutnie przez los doświadczony. Stracił tydzień temu kotkę. Odeszła bo miałą przewlekłą niewydolnosć nerek. To był mój tymczasik. Mimo szybkiej akcji nie udało się jej uratować.
Myślę że się umówimy na wizytę jak tylko domek potwierdzi bo TŻ chory i nie może jeżdźić samochodem. Jakby co to mogę pomóc domkowi w transporcie.
Pieczarka pisze:To ja też potwierdzam że rozmowy trwają. Dom jest super fajny ale okrutnie przez los doświadczony. Stracił tydzień temu kotkę. Odeszła bo miałą przewlekłą niewydolnosć nerek. To był mój tymczasik. Mimo szybkiej akcji nie udało się jej uratować.
Myślę że się umówimy na wizytę jak tylko domek potwierdzi bo TŻ chory i nie może jeżdźić samochodem. Jakby co to mogę pomóc domkowi w transporcie.
tillibulek pisze:Pieczarka pisze:To ja też potwierdzam że rozmowy trwają. Dom jest super fajny ale okrutnie przez los doświadczony. Stracił tydzień temu kotkę. Odeszła bo miałą przewlekłą niewydolnosć nerek. To był mój tymczasik. Mimo szybkiej akcji nie udało się jej uratować.
A ta koteczka juz wczesniej chorowała na nerki? Jakie są objawy?
Kciuki za LiwięPodrzucę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 206 gości