Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agnieszka Marczak pisze:Przed narkozą kot musi być na czczo(przynajmniej powinien)
Ostatnie jedzenie wieczorem w przeddzień zabiegu
rambo_ruda pisze:mam namiar od sąsiadki na pana który robi siatki, wziął 150zł od okna. numer: 501295818. pan ma na nazwisko Sienkiewicz.
biamila pisze:Agnieszka Marczak pisze:Szukam kogoś kto zabezpieczyłby moje okna siatką.Jeśli znacie taką osobę to proszę o namiary
Ja sprowadzam siatkę a animali, będę wiosną montować na balkonie
yammayca pisze:Dzisiaj przyjechała nasza nowa klatka-łapka. Jest super!Działa idealnie, są blokady, fajny uchwyt do noszenia i jest dość spora.
yammayca pisze:Dzisiaj przyjechała nasza nowa klatka-łapka. Jest super!Działa idealnie, są blokady, fajny uchwyt do noszenia i jest dość spora.
sabina skaza pisze:ja dziś miałam dzień "zgona"........dobrze, że chociaż z panem z gazety w miarę po ludzku pogadałam, ale potem padłam jak rażona piorunem.
sabina skaza pisze:jutro na serwisie mmtrójmisto.pl ukaże sie artykuł o nas![]()
![]()
mam nadzieję
że mówiłam do rzeczy. dziennikarz bardzo symaptyczny
chętnie słuchał o naszych kotach. pomagała mi kinga- nasz nowy dt. majcia sie rozchorowała niestety i nie mogła być
![]()
o tosię się nie martwcie, właśnie kinia ma rozmowę adopcyjną. pani jola będzie super domkiem- kotka będzie ciachnięta na 100%
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości