****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
to myśl skutecznie Tulinka bardzo zasługuje na reklamę
ja myślę, że ślepota się objawiła wśród ludzi - nie widzą TAKIEGO KOTA
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Kazdy chce kota-przytulaka, wiec trzeba podkreslic przytulaśnosc Tulinki, bo jak na razie, bardziej rzuca sie w oczy to, ze lubi sie tulic do innych kotow, niz do ludzi...
widziałam, że w poniedziałek skończyło się allegro dla kotki.
mogę zrobić jej allegro i inne ogłoszenia, tylko dobrze by było wiedzieć, gdzie już jest ogłaszana.