To na pewno ten sam kot, jakiego widziałam półtora miesiąca temu?
A wzrok iście "KOZI" - kogo by tu ubóść łebkiem

Ale się cieszę, że Kozunia tak wygląda.
Głaski dla niej ode mnie i lizu liz od Piotrusia z koleżanką.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Evvcik pisze:R E W E L A C J A
To na pewno ten sam kot, jakiego widziałam półtora miesiąca temu?
_kathrin pisze:Koza super imię dla kota, jednak ni cholerci ja tu podobieństw nie widzę
Evvcik pisze:ooooooooooo raaanyyy... nie róbcie mi tego... tylko nie trzeci kot na stałe.............
do weta z nią najpierw![]()
a potem......... pomyślę....
Aleba pisze:Evvcik, ja właśnie chciałam Cię nieśmiało zapytać czy nie chciałabyś się sklonować
Ale jeśli da się bez klonowania, to tym lepiej
A żeby Cię jeszcze bardziej pod włos wziąć, to Ci powiem, że: Pulpet i Piotruś od początku wychowywali się razem, swego czasu dorobili się czwórki potomstwa (no tu się akurat nie ma czym chwalić, chociaż dobrze, że tylko raz i zaraz potem oba koty zostały wyciachane), a jak rok temu trafiły do Konstancina, to siedziały razem w jednej klatce...
Aleba pisze:A żeby Cię jeszcze bardziej pod włos wziąć, to Ci powiem, że: Pulpet i Piotruś od początku wychowywali się razem, swego czasu dorobili się czwórki potomstwa (no tu się akurat nie ma czym chwalić, chociaż dobrze, że tylko raz i zaraz potem oba koty zostały wyciachane), a jak rok temu trafiły do Konstancina, to siedziały razem w jednej klatce...
Evvcik pisze:Aleba pisze:A żeby Cię jeszcze bardziej pod włos wziąć, to Ci powiem, że: Pulpet i Piotruś od początku wychowywali się razem, swego czasu dorobili się czwórki potomstwa (no tu się akurat nie ma czym chwalić, chociaż dobrze, że tylko raz i zaraz potem oba koty zostały wyciachane), a jak rok temu trafiły do Konstancina, to siedziały razem w jednej klatce...
Czy ja mogę się dowiedzieć o innych "panienkach" Piotrusia??![]()
Żebym nie czuła się ......... zaskoczona![]()
I żebym nie skończyła jak pewna artystka estrady polskiej
Aleba pisze:Żadnych innych kompromitujących szczegółów z życia Piotrusia nie znam
Evvcik pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, zuza i 55 gości