Kasia D. pisze:A posiadacze rudych kotów zakupią sobie w moim sklepiku takie wałki czyszczące do odziezy...![]()

to ja sie pisze na jeden taki walek

ile to cudo kosztuje?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia D. pisze:A posiadacze rudych kotów zakupią sobie w moim sklepiku takie wałki czyszczące do odziezy...![]()
migaja pisze:Kasia D. pisze:A posiadacze rudych kotów zakupią sobie w moim sklepiku takie wałki czyszczące do odziezy...![]()
![]()
to ja sie pisze na jeden taki walek![]()
ile to cudo kosztuje?
Kasia D. pisze:migaja pisze:Kasia D. pisze:A posiadacze rudych kotów zakupią sobie w moim sklepiku takie wałki czyszczące do odziezy...![]()
![]()
to ja sie pisze na jeden taki walek![]()
ile to cudo kosztuje?
Mały 15,00zł a duzy 20,00zł.
lidiya pisze:JESTEM ZA!
Uwazam jednak ze z przodu na piersi powinno byc dobrze widoczne logo rokcafe, a ewentualnie na reakwku albo na plecach jakis kontur kota
Pinky pisze:Inka pisze:Pinky, bosh, jaki Twoj kiciuch jest podobny do Misiaczka![]()
![]()
Albo raczej...Misiolek jest podobny do Twojego...
Prześlij mi troce zdjatek twojego kotka ja ci przesle mojego... czy twoj tez ma takie lyse placki na lebku tzn. kolo uszu/oczu
Kasia D. pisze:Uważam, ze najbardziej odpowiednim kolorem będzie szary melanż. Oblezione w kłaki t-shirty będa miały nadal znosny wygląd.
Mysza pisze:Kasia D. pisze:Uważam, ze najbardziej odpowiednim kolorem będzie szary melanż. Oblezione w kłaki t-shirty będa miały nadal znosny wygląd.
Kolor jak najbardziej odpowiedni
Katy pisze:Czarna, szara albo biala, jak dla mnieTylko tak sie ubieram, w kolejnosci tez dokladnie takiej
Katy pisze:Ja czerwonego nie lubie. Ale mam jeden czerwony T-shirt z dwoma kotami z przodu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 105 gości