dziękuję Yetuś jest tak wszechobecny i wszędobylski jak mój Chrumek, jakby sie spotkali to by zdemolowali nie jedno mieszkanko razem bawiąc się pewnie.....jest śliczny i kochany!
Mam dla wszystkich smutna wiadomość....
Yetus uciekł w nocy z czwartku na piątek. Podczas otwierania drzwi wyskoczył szybko na klatke schodową i dalej na dwór, ponieważ drzwi wejsciowe na klarke były otwarte....
Poszukiwania trwają. Ogłoszenia rozwieszamy i prezeszukujemy okolicę ale jak na razie ani sladu....
Yetus uciekł w nocy z czwartku na piątek. Podczas otwierania drzwi wyskoczył szybko na klatke schodową i dalej na dwór, ponieważ drzwi wejsciowe na klarke były otwarte....
Poszukiwania trwają. Ogłoszenia rozwieszamy i prezeszukujemy okolicę ale jak na razie ani sladu....
odnalazłem go 100 metrów od domu.zauwazyłem go ok godz 23 jak mi cos białego przemkneło koło drugiego bloku. Uciekł na drugie podwórko. Znalazłem go jak siedział na płocie i miauczał. Cieszymy sie bzrdzo.