Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 07, 2009 18:52

chodzi o niegdysiejsze hasło wyborcze tego pana, nie o wygląd zewnętrzny :wink: a hasło to była właśnie "siła spokoju" :wink:
Tadek spokojny był i jest po dziś dzień, jest tylko nieprawdopodobnie złośliwy i bywa pomimo swojego stoicyzmu agresywny :twisted: chudy nie był chyba nigdy :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob lut 07, 2009 19:47

Agresywny stoicyzm :roll:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Sob lut 07, 2009 20:12

Wielbłądzio pisze:
seidhee, to już sobie gdzieś piszę, żeby w najbliższym czasie Cię zaprosić 8) na razie nie wiem kiedy, wchodzą w grę tylko weekendy, ale będę pamiętać i coś wymyślę :lol:

Chętnie się wproszę :) Chciałabym poznać dranie :)
(pewnie jeszcze pożałuję :twisted: )

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Sob lut 07, 2009 23:58

ależ niekoniecznie, tylko Tadzinki lepiej się strzec :twisted:

hop hop, Aniko, napiszesz coś o moich dwóch synalkach 8) ?

a żeby dobrego wrażenia Aniki nie było za dużo, Lilek demonstracyjnie walnął wielkie kupsko do umywalki :oops: :twisted: tylko dlaczego to ja się za niego wstydzę :twisted: ?!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie lut 08, 2009 0:00

Anuk pisze:Agresywny stoicyzm :roll:

Tak :twisted:
outsiderka, obserwatorka, humorzasty leniwiec... i złośliwa wścieklizna w jednym :roll: :twisted:
takiego właśnie kotka można sobie sprawić prosto z drzewa w centrum stolicy :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie lut 08, 2009 7:41

Wielbłądku,nie wstydź się za Lilka,chyba że mu pomagałaś. :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lut 08, 2009 9:57

Wielbłądzio pisze:hop hop, Aniko, napiszesz coś o moich dwóch synalkach 8) ?

a o których dwóch? :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie lut 08, 2009 11:08

Wielbłądzio pisze:takiego właśnie kotka można sobie sprawić prosto z drzewa w centrum stolicy :roll:
W stolicy też koty na drzewach rosną? :lol:
To zdradź jeszcze, o jakiej porze roku, żebym wiedziała, kiedy się nie wybierać pod żadnym pozorem :twisted:
Ja na szczeście żadnego nadrzewnego nie mam :wink:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Nie lut 08, 2009 14:01

skaskaNH pisze:
Wielbłądzio pisze:takiego właśnie kotka można sobie sprawić prosto z drzewa w centrum stolicy :roll:
W stolicy też koty na drzewach rosną? :lol:
To zdradź jeszcze, o jakiej porze roku, żebym wiedziała, kiedy się nie wybierać pod żadnym pozorem :twisted:
Ja na szczeście żadnego nadrzewnego nie mam :wink:

skaska, w związku z powyższym stanowczo odradzam koniec listopada i ulicę Hożą :roll: :twisted:
PS. a tak w ogóle to ja już kilka lat nie byłam w Kraku, a kocham to miasto od dziecka... na wiosnę może wpadnę (jak będę miała za co :roll: ), mogłybyśmy się poznać :wink: uprzedzając ewentualne pytania: jeśl inie jesteś zainteresowana adopcją uroczego marmurka, nie podrzucę Ci go cichcem :twisted: zresztą musiałby najpierw jeszcze dożyć tej wiosny :smokin:

Aniko, o tym najnamolniejszym i o tym najsłodszym, z najgłupszym wyrazem pyszczka :wink: chyba, że o pozostałych (tj. Żabku i Lilianie) też masz coś do powiedzenia :wink:

droga kalair, choćbym bardzo chciała, nie zdołałabym wejść w tym niecnym celu do umywalki i przyjąć strategicznej pozycji w celu dokonania zbrodni :twisted: :smokin:

Wielbłądzio

Post » Nie lut 08, 2009 14:05

wieczorem jadę po Lusię :roll:
!%#$^&#(!{$ :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie lut 08, 2009 14:19

Wielbłądzio pisze:
droga kalair, choćbym bardzo chciała, nie zdołałabym wejść w tym niecnym celu do umywalki i przyjąć strategicznej pozycji w celu dokonania zbrodni :twisted: :smokin:

O, kochana,dla chcącego nic trudnego! Jak przyciśnie, to nie ma zmiłuj! :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie lut 08, 2009 14:24

jak przyciśnie, to mam kibelek :twisted:
jeszcze tego by mi tu w tej bidzie brakowało, żeby sobie umywalkę z korzeniami wyrwać z powodu głupiej fanaberii :roll: :twisted:
(Liluś waży 4,5 kg, ja - 56 :twisted: )

a tak w ogóle to zauważyłam, że rozmowy w naszym gronie często schodzą na tematy wydalania :smiech3:

Wielbłądzio

Post » Nie lut 08, 2009 14:37

A to z powodu kotów chyba..No wydalają..różnie.. :twisted: :lol:

I nie z goopiej fanaberii,tylko z potrzeby byś z niej skorzystała! Z umywalki znaczy. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie lut 08, 2009 15:04

Wielbłądzio pisze:wieczorem jadę po Lusię :roll:
!%#$^&#(!{$ :twisted:

Ożesz kurkawodna!
Co się stało??

P.s. Co do wiosny i poznania się osobiście - super, będzie mi bardzo miło :)
Dobrze, że dodałaś, iż nie planujesz przywozić żadnych marmurkowych prezentów
:twisted:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Nie lut 08, 2009 15:25

ano nadal nie przychodzi na kolanka :roll: :twisted:
stwierdziłam, że im szybciej tym lepiej: w wakacje wróciła do mnie pewna młoda koteczka po pół roku od adopcji :roll: była w takim stanie, że tylko cud (i Anika;)) sprawił, że znalazła nowy, kochający i mądry dom... skoro mają od razu tyle 'ale', to chyba lepiej, żeby kota zabrać, tym bardziej, że Lusia jest nieśmiała i sama z siebie, bez ich mądrej współpracy, raczej się nie ukolankuje
za dwie godziny mam wyjść z domu, a na razie jest mi tak jakoś dziwnie słabo i wali mi serce, nawet ustać na nogach nie bardzo mogę :roll: :conf:
Plusik od wczoraj próbuje spożyć pendrive`a :roll: ...

PS. ale gdybyś jednak do wiosny się zdecydowała (np. wskutek zmniejszenia swojego osobistego kotostanu w efekcie dokonania jakiegoś morderstwa :wink: ), marmur prawdopodobnie nadal będzie w ofercie. oczywiście tylko w przypadku, jeśli i on przeżyje :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]