Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
soso pisze:Mam juz u siebie czarnego kocurka - mocno wystraszony, chudziutki, ze sladem po prawdopodobnie zebach psaŚliczny.
Swego czasu pisałyście na forum o dobrym weterynarzu na Chełmie - nie ukrywam, ze byłabym wdzięczna za namiarEwentualnie proszę o polecenie innych wetkow z Gdańska - takich z sercem
Musimy się wybrac z młodzieńcem na przegląd no i kwestia kastracji przed nami..
seja pisze:Obróżki dla kotów mają bezpieczne zapięcia , które się "rozpinają" przy szarpnięciu...i tak moja Maśka zgubiła ze 3-4 obróżki...
Nowoportasy pojechały.
Mam 3 arkusze z adopcji- Maćka, Gaduła i Oluś.
Faxu jak najbardziej nie mam... ale będę w Gdyni w przyszłym tygodniu, to mogę komuś podrzucić...
kinga-kinia pisze:soso pisze:Mam juz u siebie czarnego kocurka - mocno wystraszony, chudziutki, ze sladem po prawdopodobnie zebach psaŚliczny.
Swego czasu pisałyście na forum o dobrym weterynarzu na Chełmie - nie ukrywam, ze byłabym wdzięczna za namiarEwentualnie proszę o polecenie innych wetkow z Gdańska - takich z sercem
Musimy się wybrac z młodzieńcem na przegląd no i kwestia kastracji przed nami..
jak masz jakieś zdjęcie przystojniaka to wstaw proszę
mpacz78 pisze:U mnie na balkonie stoi koci domek, który m&j chciała odebrać już jakis czas temu, ja na razie nie mam możliwości dowieźć tego domku.
m&j czy ten domek dla ciebie zarezerwowany? kiedy mogłabyś odebrać?
Kurcze ja sie rozłożyłam niestety, z nosa mi leci jak z kranu, ogólnie nie za dobrze, ale siedzę przy kompie i pracuje bo jak nie nadgonie w ten weekend trochę roboty to już słąbo widzę wyrabianie sie w terminach.
seja pisze:A w mieszkaniu cicho, nic nie spada, nic nie leci...nic po mnie się nie wspina...
Przydałyby się jakieś urwisy
sabina skaza pisze:mpacz78 pisze:U mnie na balkonie stoi koci domek, który m&j chciała odebrać już jakis czas temu, ja na razie nie mam możliwości dowieźć tego domku.
m&j czy ten domek dla ciebie zarezerwowany? kiedy mogłabyś odebrać?
Kurcze ja sie rozłożyłam niestety, z nosa mi leci jak z kranu, ogólnie nie za dobrze, ale siedzę przy kompie i pracuje bo jak nie nadgonie w ten weekend trochę roboty to już słąbo widzę wyrabianie sie w terminach.
jeżeli m&j nie chce tego domku, to moja siostra ala, moniczko do ciebie by podjechała i jeszcze jeden zabrała dla bezdomniaczków z wejherowa, a sporo ich tam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości