Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agnieszka Marczak pisze:UWAGA
Malarze wezmą oba kotki i burasię od dzidzi i marmurka z Rumii
Łapcie więc swoje pupilki i czekajcie na kontakt
Malarze mają dużo miejsca i są kochani
Na PW wysyłam numer tel i adres do nich
A ja mykam na strylki
Buka_w_glanach pisze:O, to o mnie^^
Proszę, tu jest pierwszy link:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4028735#4028735
Agnieszka Marczak pisze:UWAGA
Malarze wezmą oba kotki i burasię od dzidzi i marmurka z Rumii
Łapcie więc swoje pupilki i czekajcie na kontakt
Malarze mają dużo miejsca i są kochani
Na PW wysyłam numer tel i adres do nich
A ja mykam na strylki
mpacz78 pisze:seja pisze:
Czy...?Czy brać te dwie kice co mamy na stronce ,one są ze stajni bodajże? Ta Pani co do mnie jutro przyjedzie mówiła , że jej mama albo babcia potrzebują kotka do łapania myszy...czy one by się nadawały?
Ja tak się zastanawiam gdyby on miały i tak jechać myszy łapać, a to nie mogą zostać tam gzie są?, jakie one mają tam warunki?, jeśli jest ktoś kto je karmi i maja gdzie się schronić przed zimnem a wychowały sie w tej stajni od małego to może nie ma potzreby ich przenosić, tylko dopilnować sterylek niedługo (bo to dwie dziwewczynki?) żeby tam się nie kociły 2 razy do roku?, nie wiem, nie wiem jak one tam mają w tej stajni?
Od 1 do 31 marca będzie trwał w tym roku Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt organizowany przez Stowarzyszenie Obrońców Zwierząt Arka.
W tym czasie zabiegi kastracji i sterylizacji będzie można wykonywać, w wybranych klinikach, po obniżonych cenach.
Niektóre kliniki prowadzą akcję przez dzień, inne nawet przez cały miesiąc i dłużej.
Maksymalne stawki wynoszą: za kastrację suki 200 zł, kotki – 100 zł, psa – 120 zł, kocura – 60 zł
sabina skaza pisze:
jedzą myszy, od czasu do czasu puszka im wpadnie, szans na odrobaczenie i sterylke nie ma![]()
![]()
niech ta pani co chce koty do stajni spieszy się- można jej wydac certyfikat PKDT upowazniający d taniej sterylki.
biedna monia, ale zadymiarze ci sie trafiły! do gara z wrzątkiem ich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości