Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
j3nny pisze:ja bede u kociaczkow w sobote lub niedziele najwczesniej
Tweety pisze:j3nny pisze:ja bede u kociaczkow w sobote lub niedziele najwczesniej
zobacz proszę na taka kotkę, która z nerwów "wydepilowała" juz sobie podwozie, to młoda koteczka ale w wielkim stresie, chyba czarna. Dr Ola prosiła o zajęcie się nią
Tweety pisze:j3nny pisze:ja bede u kociaczkow w sobote lub niedziele najwczesniej
zobacz proszę na taka kotkę, która z nerwów "wydepilowała" juz sobie podwozie, to młoda koteczka ale w wielkim stresie, chyba czarna. Dr Ola prosiła o zajęcie się nią
Killatha pisze::ok:
jak mając stado kotów wiedzieć które robiło co trzeba a które nie
Tunisia pisze:Killatha pisze::ok:
jak mając stado kotów wiedzieć które robiło co trzeba a które nie
no właśnie nie można tego wiedzieć w takiej sytuacji i stąd problem (kot bedzie siedział dalej w klatce ale bedzie wiadomo jak z jego pęcherzem, z drugiej strony ilez on tam może siedzieć, a jak się go przeniesie do pokoju z 5 innymi kotami to już nic nie bedzie wiadomo).
chodziło mi o dom bez kotów albo taki gdzie można je jakoś izolować - najlepiej doświadczony, wiem że wszyscy są tu zakoceni więc....
kot jest spragniony towarzystwa a o jego problemie mówiła mi ostatnio Ola - więc tylko nadmieniam choć szanse na taki dom są znikome
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości