Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Rylska pisze:szczerze mówiąc to ja juz niemam pomysłow, co robic dalej? czy go dniagnozować? w jakim kierunku?
czy dać spokój
kot nie chce jeść, badania wyszły praktycznie ok -tylko te podwyżone leukocyty -ale to pewnie przez chorą paszczechudy niemiłosiernie
pod broda dynad bodawka- która atrakcyjnie to nie wygląda, wręćz odstraszakocio wygląda jak prawdziwy staruszek
Anna Rylska pisze:dziękujemy![]()
coś słabiutki się zrobił nasz wątek, oj słabiutki![]()
zastanawiam sie, czy jest szansa, ze jak Samson dojdzie do siebie, to ktos go będzie chciał? nigdy jeszcz enie wydawałam kota w podeszłym wieku, nie wiem czy są chętni na takie koty?
Anna Rylska pisze:dzięki![]()
narazie tylko tak pisze, bo kocurek do wydania nie nadaje sie jeszcze; trzeba doprowadzić go do porządku, podleczyc jelita, podkarnić, wyrwać popsute zęby, zdjąć kamień i 3 brodawki sa do wycięciai zaszczepic potem
po prostu nigdy ne wydawałam starszego kotecka i nie wiem czy jest "zapotrzebowwanie", na pewno to wszystko musi jeszcze potrwać
Anna Rylska pisze:plus jest taki,z e to bardzo proludzki kot, kocha ludzi, chce być z nimi i jest piękny,a będzie jeszcze piękniejszy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 121 gości