Nie zauważyłą ze zawiera olejek różany na który jest uczulona i miała twarz czerwoną jak pawiana ....

SImbo
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:skaskaNH pisze:Kłaczku, wiesz, te Duże jakieś dziwne i z byle czego się cieszą![]()
A nasza Duża to się z tego wcale nie śmieje, tylko się złości, bo przy okzji tapeta się trochę odrywa - wielkie mi halo, po co jej papier n ścianach??
Kasia i Niunia
A ja nie mam papieru na ścianachNawet toaletowego
Inka
kinga w. pisze:MaryLux pisze:skaskaNH pisze:Kłaczku, wiesz, te Duże jakieś dziwne i z byle czego się cieszą![]()
A nasza Duża to się z tego wcale nie śmieje, tylko się złości, bo przy okzji tapeta się trochę odrywa - wielkie mi halo, po co jej papier n ścianach??
Kasia i Niunia
A ja nie mam papieru na ścianachNawet toaletowego
Inka
Toaletowy jest suuper!! Jak tylko Duża się zapomni i odrobinę wisi z wieszaczka, to go można złapać w zęby i wiać! Albo łapkami tak ciągnąć na dół i ciągnąć aż się skończy na rolce. Wtedy ląduje tam gdzie jego miejsce - w kuwecie! Niezła zabawa! I Duże nie cieszą się z byle czego - zabawa z papierem jakoś Dużej nie cieszy...
Kłaczek zdegustowany
kinga w. pisze:Bo te Duże to jakieś... aspołeczne są... nieprzystosowane.
Kłaczek zniesmaczony
kinga w. pisze:Bo te Duże to jakieś... aspołeczne są... nieprzystosowane.
Kłaczek zniesmaczony
kalair pisze:kinga w. pisze:Bo te Duże to jakieś... aspołeczne są... nieprzystosowane.
Kłaczek zniesmaczony
Dokładnie! Dlatego koty muszą wkładać dużo wysiłku w pracę nad Dużymi!
Kretki
JoasiaS pisze:olaxiss pisze:a fota gdzie?
Tyż chciałam zapytać
kalair pisze:JoasiaS pisze:olaxiss pisze:a fota gdzie?
Tyż chciałam zapytać
Dorotka wszędzie jest proszona, ale się miga! Musi STRASZNIE wyglądać!![]()
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:JoasiaS pisze:olaxiss pisze:a fota gdzie?
Tyż chciałam zapytać
Dorotka wszędzie jest proszona, ale się miga! Musi STRASZNIE wyglądać!![]()
![]()
Jestem!
![]()
![]()
Dorota pisze:Obiadu nie bylooooo!
Duza kazala zjesc sniadanie do konca
Mru glodny jak nie wiadomo co![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości