Od jakiegos roku karmie koty osiedlowe .Jest to 11 kotow ( Mamusia Łatka ,jej 3 dzieci-czarne pantery , czarna kotka ,3 Kicanki ,Tatus Kicanek ,Menel –bure kocisko ,czarno-bialy kocur ,który pojawil się niedawno i ledwo dołączył do grupy a już stracil jajka

Ceny wywoławcze pod każdym przedmiotem czyli tyle ile kosztowaly materialy .
Czas trwania licytacji : do nastepnego czwartku czyli do 12.02 do godz.12.00 czasu forumowego .Wygrywa osoba ,która w tym samym czasie zaoferuje wyzsza cene.
Koszt wysylki ponosi zwycięzca
1.Obraz – (30x40 cm.)malowany farbami akrylowymi na płótnie ,powerniksowany dzięki czemu zyskal polysk jak obraz olejny, a jednocześnie zabezpiecza przed wyblaknięciem i pewnie czymś tam jeszcze . Jak widać na fotkach można wieszać go bez ramy ,czyli w takim stanie jak jest teraz jest gotowy do powieszenia na ścianie .Boki również sa pomalowane.

Cena wywoławcza : 15 zl
2.Skrzynia –(30x20x14 cm) drewniana skrzynia na cokolwiek.Moze przydac się w łazience na jakies pierdolki czy pokoju dziecięcym albo w kuchni na kartofelki . Ozdobiona jest technika decoupage ,polakierowana . Z jednego boku jest obrzydliwy sęk ,niestety tak to jest z zakupami w Internecie ,ze nigdy nie wiadomo co przysla:-/

Cena wywoławcza : 15 zl
3.Dziadówka – wedlug najnowszej mody nazywa się to torbą ekologiczną . Torba lniana ,kolor piaskowy .Malowana farbami do tkanin. Na probe wyprana celem sprawdzenia trwałości farb .(nie spraly się;) Kolory na zdjęciu wyszly zmienione,nie wiem dlaczego .Kot srodkowy jest czerwony a nie rozowy a ten z prawej pomarańczowy .

Cena wywoławcza: 5 zl
4. Duża świeca –( 10x10x10) .Kocia swieca ozdobiona tech.decoupagu

Cena wywolawcza: 7 zl
5.Mała świeca –(7,5 x 7,5 x7,5 ) Kocia swieca ozdobiona tech.decoupagu

Cena wywolawcza: 6zl
Mam nadzieję ,ze moja produkcja spodoba sie komus i koty nie beda musialy isc na diete;))
Serdecznie zapraszam do licytacji