Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinya pisze:U mnie jest łapka, którą zastawiam na moje pracowe koty. Jeżeli ktoś mógłby się wybrać do Kłaja np. w tę niedzielę to proszę o info.
Pojadę, o ile nie będę musiała zostać w Warszawie po piątkowej wizycie u doktora Jagielskiego.
Gosiara pisze:Co z resztą kotków?Od dłuższego czasu szukam pół dzikusków do stajni:)
Tweety pisze:Gosiara pisze:Co z resztą kotków?Od dłuższego czasu szukam pół dzikusków do stajni:)
pódzikuski mamy dwa, tzn nie wiem co z Saszą, bo Aania chce mu dać jeszcze szansę, no i jest bura Nina, którą przywiozłam na ściągnięcie szwów (bo skleroza mnie dopadła i wypuściłam kota ze szwami).
Tylko jak by wygladało przyzwyczajenie ich do nowego miejsca, bo tylko raz była taka sytuacja u nas i kot przez miesiąc nie wychodził z domu aby przyzwyczaić się, że to jego miejsce od teraz
noemik pisze:Tweety pisze:Gosiara pisze:Co z resztą kotków?Od dłuższego czasu szukam pół dzikusków do stajni:)
pódzikuski mamy dwa, tzn nie wiem co z Saszą, bo Aania chce mu dać jeszcze szansę, no i jest bura Nina, którą przywiozłam na ściągnięcie szwów (bo skleroza mnie dopadła i wypuściłam kota ze szwami).
Tylko jak by wygladało przyzwyczajenie ich do nowego miejsca, bo tylko raz była taka sytuacja u nas i kot przez miesiąc nie wychodził z domu aby przyzwyczaić się, że to jego miejsce od teraz
jest jeszcze kocurek, ktory mieszka bodajze u cioci miszeliny na wsi. nie wchodzacy do domu.
Killatha pisze:ale chyba lepsza stajnia niż śmietnik?
Kinya pisze:Kotki z Kłaja do góry!
Kto może pomóc w łapankach? To za miastem, na świeżym powietrzu, koło lasu![]()
Wiosna się zbliża dużymi krokami, można sobie wyobrazić ile niechcianych maluszków może sie pojawić niebawem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 76 gości