Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
GreenEvil pisze:No nie, koty raczej sie nie gryza, ale mam Grubcia, ktory jest mocnooo chorowity (ciagla infekcja)
mozesz kristin napisac cos wiecej? zanim mi serce zupelnie peknie z racji Groszka bieduli zamknietego wlasnie w lazience?
pzdr
GreenEvil
GreenEvil pisze:po dyskusji z TZ-em, dochodze do wniosku, ze zrobimy test jeszcze raz wlasnie w laboklinie.
Malz wlasnie wyznal, ze testy u pani zrobione byly dwa, jeden wyszedl ujemnie, drugi dodatnio.
pzdr
GreenEvil
GreenEvil pisze:Groszek je slicznie, poduszki u lapek - czyli powod dla ktorego powtorzylismy test wygladaja coraz lepiej.
Jednak Grochu jest w stresie przez to zamkniecie - siersc zaczela wygladac fatalnie![]()
pzdr
GreenEvil
kristinbb pisze:Możesz mu podawać Immunodol Cat ?
Cesar też to bierze.
I nic poza tym.
http://www.animalglob.pl/product_info.p ... ers_id=211
Ruach pisze:ja bym Grocha nie izolowala.............przeciez i tak sie stykal z Twoim stadkiem...............
GreenEvil pisze:Ruach pisze:ja bym Grocha nie izolowala.............przeciez i tak sie stykal z Twoim stadkiem...............
... liznie mi Grubcia w tylek (sama widzialas, ze Grubcio jest miejscami rozlizany do zywego miesa) i nieszczescie gotowe.
Najbardziej przeraz mnie fakt, ze ktorys z pozostalych kotow moze byc nosicielem a ja nic nie wiem, bo test wyszedl negatywnie.... dlatego chce je powtorzyc wszystkim.
Naprawde nie wiem co robic![]()
Wlasnymi rekami morduje psychicznie jednego z najukochanszych i najwspanialszych kotow ktore nosil ten swiat ...
Nie jest mi z tym dobrze i nie umiem podejsc do sprawy racjonalnie
trzeba Grochowi znaleść DOM z czułymi rękoma na CITO!!!!!!!!!!
pzdr
GreenEvil
GreenEvil pisze:kristinbb pisze:Możesz mu podawać Immunodol Cat ?
Cesar też to bierze.
I nic poza tym.
http://www.animalglob.pl/product_info.p ... ers_id=211
Narazie podaje mu jakies witaminy (nie pamietam co, musze zerknac w domu) immunodol mam zamowiony, i mam nadzieje, ze w sobote bedzie.
pzdr
GreenEvil
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ewar, Google [Bot], puszatek i 114 gości